Διασκέδαση στο σπίτι 🏡🏡 Ο απόλυτος οδηγός


Συγγραφέας : Mike Lowery
Εκδόσεις : Μεταίχμιο 
Ηλικία: 4+
 


 Αν ανήκετε κι εσείς στην πλειοψηφία των γονέων που, έχοντας εξαντλήσει κάθε δραστηριότητα, αδυνατούν να σκεφτούν κάτι τη δεδομένη στιγμή που τα παιδιά το ζητάνε. Τότε είσαστε στην κατάλληλη ανάρτηση.

📖 Το νέο βιβλίο των εκδόσεων Μεταίχμιο με τίτλο «Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης στο σπίτι», ήρθε να μας δώσει μια διαφορετική νότα στα απογεύματα μας

 Ως εκ τούτου, το βιβλίο έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να βρω τρόπους να κρατήσω τα παιδιά απασχολημένα στο σπίτι, όταν δεν έχει κάποια δραστηριότητα ο γιος  παίζοντας κι εγώ μαζί τους κάτι το οποίο με αποφορτίζει από την δύσκολη καθημερινότητά μου βλέπεται με τρία παιδιά είναι πολύ ζόρικα  τα πράγματα 
 Και το κυριότερο; Οι περισσότερες δραστηριότητες γίνονται με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας! 

Το βιβλίο χωρίζεται σε 7 ενότητες: 
Δημιούργησε
Παιχνιδο – νοστιμιές
Πάρε μπρός!
Σαχλαμάρισε! 
Πάρτι στον υπολογιστή
Διασκεδάστε οικογενειακώς
Υπαίθριες περιπέτειες
Μάθε κάτι καινούργιο


Διασκεδάστε στο σπίτι µε τον απόλυτο οδηγό αντι-βαρεµάρας!

Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθηµερινότητας και περάστε ευχάριστες ώρες µε τρελά πειράµατα και πρωτότυπες κατασκευές, απολαυστικές συνταγές, ζογκλερικά, ιδέες για οικογενειακές βραδιές ή διαδικτυακά πάρτι, παιχνίδια στο ύπαιθρο και τόσα άλλα.

Αξιοποιώντας τις ποικίλες δραστηριότητες του βιβλίου, τα παιδιά αλλά και οι µεγάλοι δηµιουργούν, αποκτούν γνώσεις, γυµνάζονται και απολαµβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους µε την οικογένεια και τους φίλους.
Γράψε µε αόρατο µελάνι - Ώρα για σλάιµ
Κατασκήνωσε στο σαλόνι - Γίνε υπερήρωας για µία µέρα
Νόστιµα τερατοµπισκότα - Μάθε µαγικά κόλπα
Φτιάξε έναν λαβύρινθο µε «λέιζερ» - Παίξε µε γιγάντιες σαπουνόφουσκες - Οργάνωσε ηµέρα πιτζάµας

Βαριέστε μέχρι δακρύων όποτε βρέχει; Μην κλαίτε άλλο! Ο εικονογράφος Mike Lowery έρχεται να σας σώσει με μια συλλογή δραστηριοτήτων που περιέχει περισσότερες από 100 διασκεδαστικές ιδέες για παιδιά και για όλη την οικογένεια. Η ολοζώντανη αυτή συλλογή, που υπόσχεται να διώξει τη βαρεμάρα, είναι γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες χωρισμένες σε εφτά κεφάλαια, που περιλαμβάνουν από κατασκευές έως παιχνίδια με φαγητά και ξεκαρδιστικές δραστηριότητες.
💯 Εάν ψάχνετε έναν οδηγό που να περιλαμβάνει εκτός από δημιουργικές δραστηριότητες και ατελείωτες ώρες διασκέδασης στο σπίτι, τότε σας συστήνω να το αναζητήσετε.

Ευχαριστώ πολύ τις Εκδόσεις Μεταίχμιο για το υπέροχο βιβλίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου