Μαθαίνοντας τις λέξεις και συλλαβές μέσα από τις εκπαιδευτικές κάρτες / Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Οι εκπαιδευτικές κάρτες μέσα από φωτογραφίες πραγματικών αντικειμένων ή όμορφα σχέδια προτρέπουν τα παιδιά να παρατηρήσουν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα του ευρύτερου περιβάλλοντος, να αναστοχαστούν, να συγκρίνουν και να συζητήσουν. Είναι εύχρηστες και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του λεξιλογίου του παιδιού ως προς το αντικείμενο που πραγματεύονται και στην καλλιέργεια μαθηματικής σκέψης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ατομικά αλλά και σε ομαδικά παιχνίδια με ποικίλους τρόπους κάνοντας τη μάθηση διασκέδαση!


 Περιλαμβάνονται κάρτες με βασικές έννοιες όπως οι πρώτες μου συλλαβές και  ενδείκτυται για παιδιά λίγο πριν το δημοτικό. Mini κάρτες για να μάθει το παιδί τα γράμματα,  Κάθε κάρτα με γράμμα έχει και μια εικόνα με ένα αντικείμενο που αρχίζει από αυτό το γράμμα και θα βοηθήσει το παιδί να κατανοήσει και να μάθει πιο εύκολα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και συνδυαστικά.


επιπλέον αν θέλετε να μάθετε μέσα από το παιχνίδι μπορείτε να πάρετε τις κάρτες βρες το αίνιγμα με απλές ερωτήσεις προσπαθείς να μαντέψεις τί είναι σωστό


Θα τις βρείτε τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για τα παιδιά σαςΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου