Θυμός και επιστροφή στην ηρεμία - Filliozat Isabelle/εκδόσεις Παπαδόπουλος

Τα σημειωματάρια των συναισθημάτων είναι βιβλία με πολύπτυχες δραστηριότητες εκπλήξεις και συμβουλές προσφέρουν το ιδανικό πλαίσιο για να ανακαλύψει το παιδί τον συναισθηματικό κόσμο και να μάθει παίζοντας.
Τα παιδιά θα παίξουν θα αμφισβητήσουν ιδέες και αντιλήψεις αλλά θα δώσουν και απαντήσεις σε ερωτήματα που τα προβληματίζουν. Τι μπορεί να προκαλέσει θυμό χώρος βία; Πώς να απαλλαγούμε απο αντιδράσεις; Που μπορεί να είναι δυσάρεστες; Πώς μπορούμε να ηρεμήσουμε; Από πολύ μικροί μαθαίνουμε πως ο θυμός είναι κάτι αρνητικό. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι συχνά μπερδεύουμε τον θυμό με τη βία, που είναι διαφορετική έννοια.

Με παράρτημα για τους γονείς.


Τα βιβλία της σειράς ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναζητήσουν, να αμφισβητήσουν αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, ιδέες και αντιλήψεις που τα αφορούν. Πώς; Η Ιζαμπέλ Φιλιοζά και η ομάδα της έχουν τελειοποιήσει τον τρόπο: Μέσα από πολύπτυχες δραστηριότητες και εκπλήξεις, συμβουλές και παραινέσεις, προσφέρουν το ιδανικό πλαίσιο ώστε το παιδί να ανακαλύψει και να μάθει παίζοντας.

Μόνο το παιδί; Μα και οι γονείς! Στο τέλος κάθε τίτλου μπορείτε να διπλώσετε τις σελίδες ώστε να φτιάξετε ένα ξεχωριστό βιβλιαράκι. Εκεί θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές αλλά και απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις.
Το βιβλίο συναισθημάτων θα το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία και στις εκδόσεις Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου