Πως να μάθεις βασικές έννοιες και λέξεις της κοινωνικής ευγένειας- Εκδόσεις κόκκινη κλωστή δεμένη

Όμορφα βιβλία της σειράς πως να μάθεις στο δράκο σου να λέει ευχαριστώ, συγνώμη, παρακαλώ, γεια σου. Βασικές έννοιες και λέξεις της κοινωνικής ευγένειας που  με την δική μας ενθάρρυνση προτροπή θα τις αποτυπώσει και σε ανάλογη κατάσταση θα τις χρησιμοποιήσει. Τα βιβλία αποτελούν την κινητήριο δύναμη να κάνουμε μια όμορφη ανάλυση και συζήτηση με τα τρίχρονα μας γιατί είναι σε θέση να διαπιστώσουν κατά την  ανάγνωση όλα τα συναισθήματα πχ απογοήτευση χαρά.  Να πάρετε όλη τη σειρά σε κάθε βιβλίο θα  βρείτε τον τρυφερό χαρακτήρα τους και τα μηνύματα που θέλουν να προσφέρουν. Είναι πολύ σύγχρονη εκλεπτυσμένη  πρόταση συμπεριφόρικής αγωγής. Έμμεσος τρόπος που με ότι τρόπο είναι γραμμένα, το μήνυμα που θέλουν να αφήσουν, τον αφήνουν ,με έμμεσο τρόπο.

Μια μικρή απλή λέξη μπορεί να φέρει χαρά στο πρόσωπο του συνομιλητή σου. Βιβλία που μιλάνε για την ενσυναίσθηση την αξία των συναισθημάτων και συνανθρώπων μας και  φυσικά των αγαπημένων προσώπων. Πλέον στην κοινωνία που ζούμε πρέπει η συμπεριφορά μας να βασίζεται στην ευγένεια . 

Από μικρή ηλικία τα παιδάκια ανήκουν στην κοινωνική ομάδα και σιγά σιγά αποκτούν κοινωνική  υπόσταση. Εμείς οι ίδιοι οι γονείς πρέπει να δώσουμε το έναυσμα στα παιδιά μας να μάθουν αυτές τις μικρές λέξεις. Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας με την υποδειγματική συμπεριφορά

`Η Λίζα πρέπει να συμμαζέψει το δωμάτιο της γιατί είναι αναστατωμένο.
Πηγαίνει και το δρακάκι να την βοηθήσει όμως κάνει μια ζημιά και σπάει το αγαπημένο της παιχνίδι.
Οπότε πρέπει να πει τη μαγική λέξη στη Λίζα για να τον συγχωρέσει.
Σήμερα μαθαίνει το δρακάκι τη λέξη Συγγνώμη

`Η Λίζα ξεκινά για το σχολείο 🏫 και όποιον συναντά στο δρόμο τον χαιρετάει. Όμως δεν την αρέσει που το δρακάκι δεν μιλάει ούτε χαιρετάει, όποτε του εξηγεί ότι πρέπει κάθε φορά που συναντάει κάποιον να τον χαιρετάει.
Του μαθαίνει να λέει Γεια σου

`Το δρακάκι έχει γενέθλια την ώρα που κοιμάται και ροχαλίζει στην αιώρα που είναι κρεμασμένη στον κήπο η Λίζα του ετοιμάζει μι έκπληξη.
Όμως το δρακάκι πρέπει αφού δει την έκπληξη να πει την σωστή λέξη.
Ποια είναι;
Μα φυσικά Ευχαριστώ

`Πώς να μάθεις στον δράκο σου να λέει Παρακαλώ
Κάθε μέρα μαθαίνουμε μια μαγική λέξη στο δρακάκι ώστε να γίνει ακόμη πιο ευγενικό
Σήμερα μαθαίνουμε τη λέξη Παρακαλώ


Τα υπέροχα βιβλία θα τα βρείτε στις εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένηΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου