Επειδή είχα Δάσκαλο - Εκδόσεις Λιβάνη


Aνακάλυψα ότι μπορώ να κάνω περισσότερο από αυτά που νόμιζα ότι μπορώ, κατάλαβα ότι δεν πειράζει που κάποια πράγματα είναι πιο δύσκολα από άλλα, ανακάλυψα ότι οι προκλήσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές, έμαθα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι έξυπνος και ότι τα λάθη είναι μέρος τού να κάνεις κάτι σωστά.

Επειδή είχα δάσκαλο, ξέρω ότι πάντα μπορώ να ζητώ βοήθεια, κατάλαβα ότι πολλά σημαντικά πράγματα λέγονται χωρίς λέξεις, έχω να ανακαλύψω νέους κόσμους, ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα… Έμαθα και μπορώ τόσα πολλά… Επειδή είχα δάσκαλο…

Μια ωδή στην ανυπολόγιστη συνεισφορά στη ζωή κάθε ανθρώπου ενός δασκάλου που προσπαθεί και προσφέρει σε κάθε μαθητή του ό,τι καλύτερο μπορεί. 


Η εικονογράφηση της Νάταλι Ράσελ, ενώ έχει κάτι παραδοσιακό εκ πρώτης όψεως, μελετώντας την καλύτερα βλέπεις πόσο κοντά στο παιδικό σκίτσο είναι. Όμως, εκείνο που την ξεχωρίζει είναι η μοναδική συνδιαλλαγή με το κείμενο, ο έξοχος τρόπος που το συμπληρώνει δημιουργώντας μια μοναδική δυναμική εικόνας και κειμένου ταυτόχρονα.

Όλοι θυµόµαστε τον αγαπηµένο µας δάσκαλο ή την αγαπηµένη µας δασκάλα.
Πού θα βρισκόµασταν χωρίς αυτούς_αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους που µας εµπνέουν, µας στηρίζουν και µας ενθαρρύνουν;


Είτε είναι παιδαγωγοί, εκπαιδευτικοί ή προπονητές, το βιβλίο αφιερώνεται σε αυτούς.
Για να γιορτάσουµε για τους κόσµους που µας αποκάλυψαν και να τους ευχαριστήσουµε γιατί έκαναν τη διαφορά.

 
Αυτό το καταπληκτικό και συγκινητικό βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Λιβάνη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου