Ασχοληθείτε δημιουργικά με παζλ/Εκδόσεις Ψυχογιός


ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ - ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΛ (30 ΤΜΧ.)


Φέτος το καλοκαίρι λόγω του μωρού είμαστε λίγο περιορισμένοι στις μετακινήσεις μας. 

Θάλασσα δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα αλλά 3 φορές την εβδομάδα, οπότε τις ημέρες που τα παιδιά είναι στο σπίτι πρέπει κάπως να περάσει το μεσημέρι και το απόγευμα. Δύσκολα να έχεις δυο μεγάλα παιδιά και να προσπαθείς να τους βρεις τρόπους απασχολήσεις και δημιουργικότητας. 


 Εκτός από βιβλία το τρίχρονο μπορούμε να το απασχολήσουμε με παζλ και άλλα εκπαιδευτικά παιχνίδια που απασχολείς και ακονίζεις το μυαλό σου.

Τελευταίο απόκτημα από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι το βιβλίο παζλ γλυκός μονόκερος.  Ένα υπέροχο παζλ με μονόκερουςς σκληρόδετο και μεγάλα κομμάτια παζλ και το κυριότερο μέσα σε ένα σκληρόδετο στρογγυλό κουτί που μπορείς να το μεταφέρεις μαζί σου όπου θέλεις.

Ένα υπέροχο βιβλίο-παζλ με εξαιρετική εικονογράφηση, που τραβάει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών!!!! Τέτοιου τύπου παραμύθια -παζλ αρέσουν πολύ στα παιδιά! Ωραία εικονογράφηση. Μεγάλης αντοχής και ακίνδυνα τα υλικά.

Μπορείτε να το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία
Μεγάλο παζλ με 30 κομμάτια ειδικά προσαρμοσμένα για μικρά χεράκια.
Εικονογραφημένο βιβλίο για τους μονόκερους.
Όμορφο στρογγυλό κουτί, ιδανικό για τη φύλαξη και τη μεταφορά του παζλ 

Ένας χαριτωμένος και γλυκός μονόκερος περιμένει να κάνετε παρέα και να παίξετε μαζί του! Φτιάξτε το μεγάλο παζλ 30 κομματιών και διαβάστε το βιβλίο με τα ρυθμικά στιχάκια για να γνωρίσετε τον πιο γλυκό μονόκερο που έχετε δει ποτέ και να βυθιστείτε στον κόσμο της φαντασίας!Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου