Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει έναν καινούργιο φίλο/ Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 Ο λύκος Ζαχαρίας είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με πρωταγωνιστή τον συμπαθή λύκο. Το “κάνει εναν  καινούργιο φίλο” είναι ένα από τα 21 βιβλία της σειράς στα ελληνικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Ο Ζαχαρίας μπορώ να πω, θίγει κάθε φορά με μια καλοφτιαγμένη ιστορία ένα σημαντικό ζήτημα συμπεριφοράς ή μια συναισθηματική κατάσταση.


Αυτή τη φορά το βιβλίο μας, μιλάει για την διαφορετικότητα και πως κατάφερε να κάνει καινούργιο φίλο ο Ζαχαρίας . Στην ιστορία μας εμφανίστηκε  ο Λευκάδιος ο οποίος είναι διαφορετικός από τους άλλους λύκους. Ο λύκος Ζαχαρίας δυσκολεύεται να τον συνηθίσει και  να το αποδεχτεί γιατί είναι λίγο  αδέξιος και μιλάει πολύ


Μια ιστορία αστεία και συνάμα τρυφερή ο Ζαχαρίας μπλέκει σε νέες περιπέτειες.

Ένα όμορφο πρωινό, ένας μικροσκοπικός λύκος εμφανίζεται στο δάσος. Είναι ευχάριστος και συναρπαστικός, αλλά ταυτόχρονα και λίγο αδέξιος, και μπλέκεται παντού. Τελικά, είναι κάπως δύσκολο για τον λύκο Ζαχαρία να συνηθίσει τον νεοφερμένο… Όμως θα διαπιστώσει ότι το πιο πολύτιμο πράγμα είναι να αποδεχτεί αυτόν τον καινούργιο φίλο!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας λύκος που λάτρευε τα πικ νικ. Νύχτες κάτω από τα αστέρια το καλοκαίρι, ψημένα κάστανα τον χειμώνα, ο λύκος και οι φίλοι του είχαν πάντα διασκεδαστικές ιδέες. Το όνομά του; Λύκος Ζαχαρίας  Εκείνη τη μέρα ο λύκος Ζαχαρίας περπατούσε προς το πικ νικ του φίλου του Λουκά.

Μόλις έφτασε στους καταρράκτες, ο λύκος Ζαχαρίας ανακάλυψε έναν άγνωστο ανάμεσα στους φίλους του. Αυτός ο μικροσκοπικός λύκος με το λευκό τρίχωμα φορούσε γυαλιά. Ήταν στα σίγουρα λίγο αστείος.

Ένα βιβλίο για τη φιλία, τη διαφορετικότητα και τα πολύ ξεχωριστά πικ νικ!


Θα το βρείτε στις εκδόσεις Παπαδόπουλος και φυσικά σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλείαΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου