Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα μαζί με την Έλλη και τον Ερμή

Το βιβλίο μας συντροφεύει κάθε μέρα στα ταξίδια της φαντασίας μας!
Τι σας έχει λείψει περισσότερο την περίοδο της καραντίνας;
Τα ταξίδια. 
Αυτός ο περιορισμός μας έχει ΄΄σκοτώσει''.
Έτσι δειλά δειλά λένε να ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις.
Μια μικρή γεύση μπορούμε να πάρουμε από το βιβλίο που αποκτήσαμε πρόσφατα.

Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Ένα υπέροχο βιβλίο και μια μοναδική ευκαιρία για ταξίδια σε όμορφους τόπους, με υπέροχη παρέα...


Πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη. Πολύ όμορφη εικονογράφηση,  ξέρετε και εσείς ότι tη ζωντανή εικονογράφηση με τα έντονα χρώματα την αγαπώ γιατί κερδίζει αμέσως τον αναγνώστη. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας γιατί η χώρα που ζούμε και η ιστορία της είναι η ιδανική για τέτοιες εμπνεύσεις! Οι φίλοι μας Έλλη και Ερμής ταξιδεύουν στην Αθήνα , επισκέπτονται το Ζάππειο, τους στύλους του Ολυμπίου Διός, μια μικρή βόλτα κάνουν στη Ρωμαϊκή αγορά. Ακόμη και στο Μοναστηράκι κατέβηκαν.Υπέροχο, γεμάτο με πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες όχι μόνο για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους αναγνώστες!
Το διαβάζουμε συνεχώς και ανοίγουμε συζητήσεις για τα μέρη που θέλουμε να επισκεφτούμε. Βλέπετε ο μεγάλος μας γιος πλέον έχει και την δική του άποψη και μας ζητάει φέτος να ταξιδέψουμε  σε μέρη που θέλει εκείνος

Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να καταφέρουμε. Να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα, με τις ομορφιές της.
Είναι από τα βιβλία που διαβάζουμε ξανά και ξανά και κάθε φορά έχει κάτι καινούριο να μας δώσει. Ελπίζουμε και σε επόμενα ταξίδια από την Έλλη και τον Ερμή!
 

Kαι γενικά μας δίνει τροφή για σκέψη μας, τόσο ως προς την πλούσια ιστορία και μνημεία πολιτισμού της πατρίδας μας, όσο και ως προς την οπτική που αξίζει να έχουμε για τον κόσμο γύρω μας, ώστε να ζούμε μια ζωή γλυκιά...


Ευελπιστούμε σε μελλοντικές περιηγήσεις


 

Ευχαριστούμε για την όμορφη ξενάγηση τις εκδόσεις Ψυχογιός


Ένας ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας για μικρά και μεγάλα παιδιά!
Η Έλλη και ο Ερμής φωνάζουν «Ζήτω οι διακοπές» και κάνουν όλο εκδρομές! Στα ταξίδια τους έχουν μαζί τον σκύλο τους, τον Ντίνο, που είναι μέγας οικολόγος, κι ένα μυρμήγκι που κάνει όλο σκανταλιές! Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τους την Ελλάδα! Να ανακαλύψουμε νέα μέρη, μνημεία, σπάνια ζώα και φυτά, σύγχρονα σπορ, ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας και κρυμμένους αρχαίους θησαυρούς! Στην περιπέτεια αυτή η παρέα ξεκινάει από την Αθήνα και ταξιδεύει από το Σούνιο και τον Αργοσαρωνικό μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη!
Σακίδιο, νερό, φωτογραφική και φύγαμε, εξερευνητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου