Δύο αχώριστοι φίλοι- εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

 Δύο αχώριστοι φίλοι- εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη


Η φιλία όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι. Τα παραμύθια τα περισσότερα που έχω διαβάσει μιλάνε για τη φιλία. Πραγματικά  ξέρετε πόσο τα αγαπώ; Το τελευταίο βιβλίο που πήρα στα χέρια μου είναι από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρης και το δυο αχώριστοι φίλοι.

Μέσα από τη φιλία τα παιδιά παίρνουν σημαντικά μαθήματα ζωής: μαθαίνουν να μοιράζονται, να μπαίνουν στη θέση του άλλου και να ζητούν συγγνώμη.


 Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο πρακτικές συμβουλές για να βοηθήσετε το παιδί να καταλάβει πώς μπορεί να κάνει φίλους, τι σημαίνει πραγματική φιλία και πώς να αντιμετωπίζει τις ρήξεις στις σχέσεις του. 

Για παιδιά ηλικίας 4+

Το έργο αυτό έχει ως στόχο να αναδείξει τη σημασία και τη δύναμη της φιλίας, καθώς και το γεγονός πως η απροσεξία πολλές φορές οδηγεί σε απρόσμενες και δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την απεικόνιση και τη δημιουργία δύο φανταστικών ηρώων, του Τζακ και του Φοξ, έτσι ώστε να καθίσταται προσιτό και ευχάριστο στους μικρούς μας αναγνώστες. Οι δύο αυτοί φίλοι είναι αχώριστοι και αγαπημένοι, μέχρι που μια άτυχη στιγμή τούς χωρίζει…

Η ανάγκη όμως του ενός να γυρίσει τόσο στη ζωή και την καθημερινότητα, όσο και στον καλό του φίλο τον καθιστά νικητή τής δοκιμασίας, με τη φιλία να στέφεται και αυτή νικήτρια.

θα το βρείτε στις εκδόσεις Μιχάλη ΣιδέρηΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου