3 νέα βιβλία για ηλικίες άνω των 10 ετών από τις εκδόσεις Κέδρος

Τρεις νέοι τίτλοι κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις Κέδρος/
Τρεις πράκτορες που σε κάθε βιβλίο θα βρούμε μια διαφορετική ιστορία, οι πράκτορες ταξιδεύουν στο παρελθόν για να λύσουν κάθε μυστήριο.
Για ηλικίες άνω των 10 ετών. τώρα ειδικά που τα παιδιά κάθονται πολλές ώρες στο σπίτι, το βιβλίο θα το βγάλουν σε δυο απογεύματα σίγουρα. Οι ιστορίες είναι ευχάριστες.


ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ
Τρεις ειδικοί πράκτορες ταξιδεύουν στο παρελθόν για να λύσουν κάθε μυστήριο!

Από τη Νέα Υόρκη του σήμερα ο Τομ, ο Τζος και η Ανίκα βρίσκονται στο Παρίσι του 1784. Κάποιος έχει κλέψει ένα κέρινο ομοίωμα από το εργαστήρι της Μαρί Τισό και για την κλοπή κατηγορείται ένας αθώος. Οι τρεις Ντετέκτιβ του Χρόνου πρέπει να διαλευκάνουν την υπόθεση. Αν δεν βρουν τον πραγματικό ένοχο, η Γαλλική Επανάσταση θα ξεσπάσει νωρίτερα.
Από την Αίγυπτο μέχρι την αρχαία Ρώμη, από το Φαρ Ουέστ μέχρι την Προϊστορία, ανάμεσα σε κρυμμένους θησαυρούς και μυστήρια που πρέπει να λυθούν, οι τρεις Ντετέκτιβ του Χρόνου είναι πάντοτε έτοιμοι να δράσουν.

Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
Κάρσον Σίτι, Νεβάδα, 1877. Ο ληστής Μπλακ Μπαρτ απειλεί ότι θα κλέψει ένα φορτίο με ράβδους ασημιού που βρίσκονται σ’ ένα τρένο με προορισμό τη Νεμπράσκα. Αν τα καταφέρει, οι Αμερικανοί θα πάψουν να εμπιστεύονται και να χρησιμοποιούν τα τρένα, και οι σιδηρόδρομοι μπορεί να σταματήσουν τη λειτουργία τους για πάντα: μια καταστροφή για την Ιστορία! Οι Ντετέκτιβ του Χρόνου πρέπει οπωσδήποτε να αποτρέψουν τη ληστεία. Πώς όμως;


ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΝΑΣ
Πομπηία, 23 π.Χ. Οι Ντετέκτιβ του Χρόνου έρχονται αντιμέτωποι με έναν μυστηριώδη μονομάχο-φάντασμα, που σκορπίζει τον πανικό στην αρένα της πόλης. Στην Πομπηία ετοιμάζεται ένα σπουδαίο θέαμα, αλλά, αν κάτι πάει στραβά, ο Οκταβιανός Αύγουστος μπορεί να απαγορέψει τις μονομαχίες σε όλη την αυτοκρατορία. Και τότε το Κολοσσαίο, αυτό το τόσο σημαντικό μνημείο, δεν πρόκειται να χτιστεί ποτέ! Οι τρεις Ντετέκτιβ του Χρόνου θα πρέπει να αψηφήσουν τον κίνδυνο και να παραστήσουν τους μονομάχους.
Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στο βαπτιστήρια σας, ή στο παιδί σας, είναι μια καλή επιλογή να τα πάρετε και τα τρία μαζί.
                      
                                                 Θα το βρείτε στις εκδόσεις Κέδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου