Η μουσική συμφωνία των ζώων, του Νταν Μπράουν - εκδόσεις ΨυχογιόςΜε τον μαέστρο Ποντικό και τους φίλους του, τα πουλιά, τα φευγάτα καγκουρό, τα αδέξια γατάκια, το τεράστιο σαλάχι, τον χαρούμενο ιπποπόταμο, τα βατράχια του βάλτου, μια νευρική στρουθοκάμηλο,  τα ανυπόμονα πόνι, τη θαυμαστή γαλάζια φάλαινα, το γρήγορο τσιτάχ, τον επίμονο ελέφαντα, τα πολυάσχολα σκαθάρια, τις αράχνες, την έξυπνη νυχτερίδα, έναν στεναχωρημένο κύκνο και το υπέροχο τραγούδι του τριζονιού, θα ταξιδέψουμε στα δέντρα, σε λίμνες και θάλασσες, σε βυθούς και αγρούς, σε ζούγκλες και ιστούς, στην ομορφιά της μέρας και τη σαγήνη της νύχτας και θα μοιραστούμε μυστικά και θα γνωρίσουμε ιδιαιτερότητες των ζώων αυτών. Σε κάθε νέα συνάντηση, σε κάθε νέο ζώο, ο μαέστρος Ποντικός είναι εκεί, σε κάθε σελίδα, για να μας αφήσει έναν γρίφο και κυρίως εκπληκτικές σοφίες που πρέπει να όλοι να προσέξουμε:


“Αν αφουγκράζεσαι τη φύση έχεις πολλά να μάθεις”

“Είναι σημαντικό να δίνεις όλο σου τον εαυτό σ’ αυτό που κάνεις, 

Ο ποντικός δεν πετάει άσχετες σοφίες, Όλες έχουν σχέση με το χαρακτήρα των ζώων που εμφανίζονται. Π.χ. στα πολυάσχολα σκαθάρια που όλη μέρα τρέχουν πέρα δώθε, ο ποντικός λέει: “Υπάρχει χρόνος για όλα μες στη μέρα. Χρόνος για δουλειά, χρόνος και για παιχνίδι”.


Στο wildsymphony.com μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή και να ακούσετε μουσική που συνέθεσε ο ίδιος ο Νταν Μπράουν.  Μια πολύ όμορφη και ευχάριστη εφαρμογή που υποστηρίζει ευχάριστα το βιβλίο.


Γενικά θα το λατρέψετε γιατί έχει εξαιρετικά ενδιαφέρον, είναι  πολυσήμαντο βιβλίο από τον φημισμένο Νταν Μπράουν το οποίο συνοδεύεται από εφαρμογή όπου μπορούμε να ακούσουμε την μουσική που έγραψε ο ίδιος ο συγγραφέας.
Ξεναγός είναι ο ποντικός και ένα πλήθος ζώων με διαφορετικό χαρακτήρα και προσωπικότητα τα οποία αποτελούν μια συμφωνία που μας χαρίζει πολύ υλικό για σκέψη και τέλος αν κατεβάσετε την  εφαρμογή, θα αξιοποιείστε τη διαδραστικότητα και  θα βιώστε μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Σας το συνιστώ,  μια διαφορετική πρόταση για τους μικρούς μας φίλους. 

Θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου