Αγάπη από μπισκότο, Μάριος Βλάχος, Εκδόσεις Μ. Σιδέρη

Αγάπη από μπισκότο, Μάριος Βλάχος, Εκδόσεις Μ. Σιδέρη

Το βιβλίο αγάπη από μπισκότο είναι ένα γλυκό βιβλίο που διαδραματίζεται για μικρά και μεγάλα παιδιά που ξεδιπλώνει αξίες και έννοιες όπως η ευγνωμοσύνη, η προσφορά, η γενναιοδωρία, η αλληλεγγύη, η τιμιότητα, η συνεργασία με φόντο την ανυπέρβλητη δύναμη της αγάπης.

Πρόκειται για έναν, ευγενικό και πάντα χαμογελαστό άνθρωπο που εκτιμά όλα όσα έχει στη ζωή του. Έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο μπισκότων στην πόλη με τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Τα παιδιά τον αγαπούν πολύ για αυτό. Νοιώθει ευγνωμοσύνη και θέλει να ανταποδώσει, χαρίζοντάς τους τη συλλεκτική έκδοση μπισκότων που θα την ονομάσει «Αγάπη από Μπισκότο». Παραμένει γενναιόδωρος παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσει και στο τέλος καταφέρνει να επιτύχει το στόχο του.


Ο κύριος Μπισκοτόπουλος έχει έναν μεγάλο στόχο: θέλει να προφτάσει να ετοιμάσει και να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τη συλλεκτική σειρά μπισκότων του. Θα επιστρατεύσει όλα τα διαθέσιμα μέσα. Αλλά, η ανεξίτηλη αγάπη του για τα παιδιά και η συμβουλή του Βασιλιά Μπισκοτένιου θα είναι τελικά η κινητήριος δύναμη για να επιτύχει τον σκοπό του. Είναι σαν όλο το σύμπαν να συνωμοτεί μαζί του για να εκπληρώσει την πιο γλυκιά του επιθυμία, την Αγάπη από Μπισκότο.Ένα γλυκό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά που ξεδιπλώνει αξίες και έννοιες όπως η ευγνωμοσύνη, η προσφορά, η γενναιοδωρία, η αλληλεγγύη.

Αυτό που θα σας μείνει στο τέλος της ανάγνωσης είναι η δύναμη της αγάπης. Η αγάπη ως πηγή έμπνευσης, αλλά και ως κινητήριος δύναμη για την επίτευξη των στόχων του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου