Πόσο Τζερόνιμο Στίλτον είσαι;

Ποιος δεν ξέρει τον Τζερόνιμο Στίλτον. Επειδή και πιο παλιά είχαμε διαβάσει για τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του, ξέραμε που βαδίζουμε. Τα μονοπάτια ήταν γνώριμα. Τα βιβλία του αγαπημένου ήρωα είναι ξεκαρδιστικά και φυσικά υπάρχει ολόκληρη σειρά. Κάθε φορά που τελειώνει το ένα βιβλίο περιμένεις να διαβάσεις το επόμενο.  
Ο Τζερόνιμο δείχνει απεριόριστη κατανόηση και ανοχή στα λάθη και τις αδυναμίες των άλλων, πιστεύει ακράδαντα πως η ομαδική δουλειά είναι το κλειδί της επιτυχίας, επιδεικνύει απόλυτο σεβασμό σε κάθε είδους διαφορετικότητα και συνεχώς αυτοσαρκάζεται, ιδίως όταν κάνει γκάφες και λάθη. Αποτελεί χάρη στις πράξεις του θετικό πρότυπο, χωρίς όμως να είναι αναληθοφανής: είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα με όλα τα θετικά και τα αρνητικά της.
Ο Τζερόνιμο δεν είναι ήρωας, τα καταφέρνει όμως πάντα χάρη στην θετική του διάθεση, την αισιοδοξία, την εργατικότητα και το χιούμορ του, και κυρίως χάρη στη βοήθεια των φίλων του.  Ο περίφημος και ιδιαίτερα επιτυχημένος συγγραφέας Τζερόνιμο Στίλτον ζει στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και βρίσκεται στον Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλοσοφία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο επιτυχημένη εφημερίδα της Ποντικονήσου.

Τα βιβλία που έχουμε στα χέρια μας είναι  5  ιστορίες ξεκαρδιστικές και ευφάνταστες

Θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΛΙΜΝΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΠΥΡΟΥ
Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΤΥΡΟΦΛΟΥΔΑΣ
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ
ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΟ ΓΚΡΟΣΟ


Θα τα βρείτε στις εκδόσεις ΚέδροςΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου