Ακολουθήστε μας στη Φασαριόζικη πόλη - ζούγκλαΜας αρέσουν τα φασαριόζικα βιβλία , δημιουργούν ήχους πολύ γνώριμους για ένα παιδί.

Ήχοι που αφορούν αγρόκτημα, πόλη χωριό, μέσα μεταφοράς  είναι τα αγαπημένα του Μιχάλη μας, μιας και διανύει την καλύτερη φάση της ανακάλυψης. Ακούει ήχους και τους μιμείται.

Το βιβλίο φασαριόζικη ζούγκλα ή φασαριόζικη πόλη , με τα έντονα χρώματα και την πλούσια εικονογράφηση, θα κεντρίσει την προσοχή του παιδιού σας. Βοηθήστε το μικρό σας να μάθει τις  πρώτες του λέξεις είτε βρίσκετε στο αγρόκτημα, είτε στη πόλη.  Πατήστε τα κουμπιά και ακούστε πως κάνει ο κάθε ήχος.    Δείχνοντάς του τις εικόνες και ενθαρρύνοντάς το να τις προφέρει δυνατά. Χωρισμένο σε θεματικές σελίδες, το νήπιο θα αναγνωρίσει τα αντικείμενα  από την καθημερινότητά του και θα μάθει κι άλλα από τον κόσμο γύρω του. 

Συγχρόνως μέσα από τους ήχους θα του γίνουν πιο οικεία τα ζώα  και έτσι πιο γνώριμα θα είναι οι εικόνες  έτσι θα γνωρίσει πιο εύκολα τον κόσμο και συγχρόνως η αναγνώριση των αντικείμενων βοηθάει στο παιδί να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του.

Τα βιβλία είναι μεγάλα χοντρά σκληρόδετα και τα μικρά χεράκια θα το χαρούν το δώρο τους.


Θα τα βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου