Εκδόσεις Μίνωας : Μπαμπά Σ 'αγαπώ

Ένα κορίτσι μιλά για τον πατέρα της. Για τις στιγμές μαζί του. Tι κάνει αλήθεια ένας πατέρας;   “Βρίσκει τρόπους να με κάνει να γελάω όλη την ώρα… Ακόμα κι όταν έχει πολλή δουλειά, πάντα βρίσκει χρόνο για εμένα… Με τον μπαμπά μου ακόμα και οι μεγαλύτερες στεναχώριες γίνονται στο τέλος μια ανάμνηση γλυκιά…Με τον μπαμπά μου έχουμε μυστικά σημάδια σε όλο το σπίτι…”
Ο μπαμπάς της μικρής τα βάζει με άγρια θηρία, λέει αστείες ιστορίες στο τραπέζι του φαγητού, ξέρει κάτι μοναδικά παιχνίδια για να περνάς καλά, είναι όμορφος γιατί φροντίζει τον εαυτό του και ευγενικός όταν φτιάχνει τα μαλλιά της. Φτιάχνει κάστρα το καλοκαίρι, χιονανθρώπους το χειμώνα, φτιάχνει κρέπες, κάνει εκπλήξεις κι όταν κάποτε θυμώνει, η αγάπη όλα τα διώχνει γρήγορα μακριά.
Πόσο εύκολα είναι όλα αυτά τα μικρά, καθημερινά πράγματα που κάνει ένας μπαμπάς για να φαντάζει ο καλύτερος στα μάτια της κόρης του; Φτάνει να θες, θα πω εγώ.

Μπορεί στ’ αλήθεια ένας μπαμπάς να χαμογελάει περισσότερο και να κατσουφιάζει λιγότερο; Μπορεί να χαρίσει χρόνο στο «λουλούδι του», στην κόρη του, και να μην αφήσει τις αναποδιές να μπαίνουν στη μέση; Οι στιγμές και οι συνήθειες αλλάζουν όταν εκείνη ταρακουνάει τα νερά, διεκδικεί και απαιτεί την παρουσία του. Ένας όμορφος κόσμος ξετυλίγεται με άξονα τον πιο ισχυρό δεσμό, εκείνον του πατέρα και της κόρης. Μια ιστορία γεμάτη τρυφερότητα κι αγάπη για την πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου.


Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Μίνωας 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου