Εκδόσεις Μεταίχμιο: Η γιαγιά Τερματοφύλακας

Μας αρέσουν  οι ιστορίες με γιαγιάδες και παππούδες που παίζουν και χορεύουν και ταξιδεύουν μαζί με τα εγγόνια τους.
Το χειμώνα είχαμε διαβάσει ένα σούπερ και ατρόμητο παππού {μαγική πυξίδα} και αυτή τη φορά μια σούπερ και ακούραστη γιαγιά. {Γιαγιά Τερματοφύλακας}
Από  τις εκδόσεις μεταίχμιο κυκλοφορεί το νέο βιβλίο Η γιαγιά τερματοφύλακας

Ο Νικόλας είναι ένα συνηθισμένο σούπερ παιδί και η γιαγιά του μια συνηθισμένη σούπερ γιαγιά. Οι δυο τους είναι ένα αχτύπητο δίδυμο! Όταν συναντιούνται μοιράζονται μοναδικές, διασκεδαστικές εμπειρίες.
Για τον Νικόλα Η ατρόμητη γιαγιά θα γίνει τερματοφύλακας και παρόλο που δεν γνωρίζει τι είναι το τέρμα και πολλά άλλα κόλπα αποφασίζει να μην χαλάσει χατήρι στον εγγονό της. Όμως επειδή  είναι ένα επικίνδυνο και δύσκολο άθλημα οι γονείς του Νικόλα τους βάζουν να παίζουν ηλεκτρονικά, αλλά και πάλι η γιαγιά τους βγάζει τα γυαλιά. Είναι φοβερή,  είναι μια τρελό γιαγιά  που καμαρώνει και ζει όμορφες   στιγμές με τον εγγονό της.

Είναι μια ιστορία για μια σχέση δυνατή, αγαπησιάρικη, μοναδική. Η γιαγιά ξεδιπλώνει με ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο τις στιγμές που ζει με το αγαπημένο της εγγόνι.
Η Δέσποινα Καραπάνου πλάθει χιουμοριστικές εικόνες οι οποίες προσδίδουν μια κωμική διάσταση στο κείμενο.Κυκλοφορεί από τις  εκδόσεις μεταίχμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου