Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη: Το πρώτο λεύκωμα του μωρού μας

Το δικό μου λεύκωμα πριν 30 και κάτι χρόνια είναι ένα ενθύμιο ζωής. Έχει τις αγαπημένες μου στιγμές, αγαπημένες φωτογραφίες , αγαπημένα αντικείμενα. Σίγουρα η τεχνολογία προχωράει και πλέον με τα κινητά έχουμε κάθε λεπτό της στιγμής των παιδιών μας απαθανιτισμένες αλλά σαν το λεύκωμα, ένα χειροπιαστό αντικείμενο έχει άλλη αξία. 

Ένα λεύκωμα αφιερωμένο στο υπέροχο παιδί σας. Κρατήστε για πάντα ζωντανές τις πρώτες στιγμές και τις πιο τρυφερές αναμνήσεις του μικρού σας θησαυρού!  Φυλάξτε τις τρυφερές στιγμές που θέλετε να παραμείνουν ζωντανές για πάντα!

Σε αυτό το πανέµορφο λεύκωµα µπορείτε να φυλάξετε τις πιο ευτυχισµένες στιγµές του μωρου σας  από τον πρώτο υπέρηχο και τη µέρα της γέννησης µέχρι τους σηµαντικότερους σταθµούς της κοινής σας ζωής στη διάρκεια του πρώτου έτους! Με ελεύθερο χώρο στις σελίδες για φωτογραφίες και σηµειώσεις, και θηκούλες για διάφορα αναµνηστικά, αυτό το λεύκωµα του πρώτου χρόνου θα σας συγκινεί για µια ζωή.


Ένα ξεχωριστό ενθύμιο για κάθε μωρό, στο οποίο οι γονείς μπορούν να κολλήσουν φωτογραφίες και άλλα μικρά κι αγαπημένα αναμνηστικά, να καταγράψουν τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες, τα στάδια ανάπτυξης, τις καθημερινές συνήθειες και τα επιτεύγματα του μωρού τους και να μοιραστούν τα πρώτα συναισθήματα και τις ξεχωριστές αναμνήσεις. Η πρώτη του φωτογραφία, το πιο ωραίο χαμόγελο, οι πρώτες λέξεις, το αγαπημένο του παιχνίδι, τα πρώτα του βήματα, ευχές από αγαπημένα πρόσωπα θα μείνουν φυλαγμένα για μια ολόκληρη ζωή.
Κρατήστε σαν τον πιο πολύτιμο θησαυρό τις τρυφερές αναμνήσεις σας από τον πρώτο χρόνο του μωρού σας. Με θέσεις για φωτογραφίες, γλυκά νανουρίσματα και στιχάκια.

Μια  ωραία πρόταση αν έχετε να πάτε σε μια βάπτιση ή σε κάποιο νεογέννητο. 

Τα λευκώματα θα τα βρείτε στις εκδόσεις Χάρτινη πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου