Έρωτας μετά: Ο Μιχαλάκης στα χέρια της Άννας. Η Αλίκη βρίσκεται νεκρή

Ο μικρός συναντά τη μητέρα του. Ο Λεγάτος σώζει την Άννα από τα χέρια της Πένυς. Η Αλίκη βρίσκεται νεκρή

Μια δυνατή ιστορία έρωτα και μυστηρίου, που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, ζητά απαντήσεις στη δραματική σειρά του Alpha, «Ερωτας μετά». 

Στα επόμενα επεισόδια, η Αννα γλιτώνει στο παρά πέντε, όταν ο Λεγάτος μπαίνει στη μέση και προλαβαίνει την Πένυ πριν τη σκοτώσει. Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου για να του ζητήσει εξηγήσεις σε ό,τι αφορά το παρελθόν του με την Αννα. Εκεί αιφνιδιάζεται όταν βλέπει τη Σοφία. Επειτα από αυτήν την επίσκεψή του, ο Κωνσταντίνος δέχεται την προειδοποίηση της Ολγας, η οποία τον προτρέπει να σταματήσει να ψάχνει την Αννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Εν τω μεταξύ, ο εντοπισμός του πτώματος της Πένυς σημαίνει συναγερμό. Ο Γιώργος καλεί αμέσως τον Λεγάτο στο τμήμα.


Ο μικρός συναντά τη μητέρα του. Ο Λεγάτος σώζει την Άννα από τα χέρια της Πένυς. Η Αλίκη βρίσκεται νεκρή
μια δυνατή ιστορία έρωτα και μυστηρίου, που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, ζητά απαντήσεις στη δραματική σειρά του Alpha, «Ερωτας μετά». Στα επόμενα επεισόδια, η Αννα γλιτώνει στο παρά πέντε, όταν ο Λεγάτος μπαίνει στη μέση και προλαβαίνει την Πένυ πριν τη σκοτώσει. Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου για να του ζητήσει εξηγήσεις σε ό,τι αφορά το παρελθόν του με την Αννα. Εκεί αιφνιδιάζεται όταν βλέπει τη Σοφία. Επειτα από αυτήν την επίσκεψή του, ο Κωνσταντίνος δέχεται την προειδοποίηση της Ολγας, η οποία τον προτρέπει να σταματήσει να ψάχνει την Αννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο. Εν τω μεταξύ, ο εντοπισμός του πτώματος της Πένυς σημαίνει συναγερμό. Ο Γιώργος καλεί αμέσως τον Λεγάτο στο τμήμα.
Λίγες ώρες μετά, ο Λεγάτος δίνει τα συγχαρητήριά του στην εμβρόντητη Αννα που κατάφερε και σκότωσε την Πένυ. Της δείχνει μάλιστα ένα απόσπασμα από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Εξάλλου, η Αλίκη ενημερώνει τον Σταύρο ότι ο Θοδωρής δεν μπόρεσε να σκοτώσει τον Δαλέση και του λέει πως τον έχει σπίτι της. Παράλληλα, ο Γιώργος ζητά τη γνώμη του Φώτη για το εάν πρέπει ή όχι να δεχθεί την πρόταση-εκβιασμό που του έχει κάνει ο Πετρόπουλος. Και ενώ η υπόθεση τρέχει, ο Γιώργος αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Φώτη και αρχίζει να ψάχνει τις υποθέσεις που είχε αναλάβει στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, ο Τόνι τον ενημερώνει για τα ευρήματα των ερευνών του.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Μιχαλάκη, όμως, έρχονται να ανατρέψουν τις εύθραυστες ισορροπίες. Ενώ ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην εμβρόντητη Άννα, η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που έκανε κρυφά από όλους. Ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί. Στη συνέχεια ένα τραγικό νέο προκαλεί σοκ. Η Αλίκη βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία. Ο Λεγάτος φέρνει το Μιχαλάκη στην Άννα. Η Άννα συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της . Της το αφήνει λίγο και της τον παίρνει. Οι άλλοι έξω, σε πανικό αναζητούν το Μιχαλάκη. Όταν επιστρέφουν σπίτι, τον βρίσκουν εκεί. Οι εξετάσεις βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Μετά από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο απ΄όπου εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Είναι η Αλίκη.
Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και του αποκαλύπτει ότι το έμαθε με εξέταση DNA που έκανε κρυφά από όλους. Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται, τα βάζει μαζί της και αρνείται να δεχτεί το γεγονός. Δεν το αντέχει. H Αντιγόνη το ανακοινώνει σε όλους. Άλλο ένα συγκλονιστικό δεδομένο στη ζωή τους που πρέπει να διαχειριστούν. Αλλά κυρίως, πρέπει να βρουν τρόπο να το μάθουν ο Χρήστος και τα παιδιά. Εν τω μεταξύ ο Λεγάτος συνεχίζει να στέλνει τα αινιγματικά βίντεο της Άννας προς όλους. Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Αλίκης και πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά.

Η Ηλέκτρα και ο Χρήστος έρχονται σε ρήξη όταν η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του Μιχαλάκη. Ο Χρήστος αρνείται να το δεχτεί. Για τον ίδιο λόγο η Ηλέκτρα τσακώνεται με τον Κωνσταντίνο, αυτή τη φορά πολύ έντονα και πολύ επιθετικά. Τον θέτει προ των ευθυνών του και του ζητάει να δει επιτέλους μια φορά την αλήθεια και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ η Αλίκη βρίσκεται νεκρή σε ερημική τοποθεσία.

Η Ηλέκτρα βοηθάει το Χρήστο για τα νομικά θέματα που αφορούν στην πατρότητα του Μιχαλάκη, τώρα που οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι παιδί του Κωνσταντίνου. Βγαίνει το διαζύγιο και η Ηλέκτρα αποφασίζει να φύγει από το σπιτι. Το ανακοινώνει στα παιδιά της. Δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν.Ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη, εκεί μαθαίνει ότι είναι νεκρή και όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Καινούριες υποψίες του γεννιούνται σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του. Ο Δημήτρης έχει εντοπίσει τον Λεγάτο και τον παρακολουθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου