Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/2)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα οι ανάγκες σου έρχονται στο προσκήνιο. Με τον Πλούτωνα σήμερα και αύριο σε μια ισχυρή, προκλητική όψη μπορεί να σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις υποστηρικτές ή να ανησυχείς για τη φήμη και την καριέρα σου. Το κλειδί για να αποφύγεις το άγχος είναι το να χαλαρώσεις λιγάκι τους ρυθμούς σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό και τη σκέψη σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Ταύρος
Η διαμετακόμιση της Σελήνης από το 12ο ηλιακό σου οίκο υποδηλώνει πως ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις μια ανάσα. Από αύριο που περνά στο δικό σου ζώδιο θα νιώσεις μια ανακούφιση και μια αναζωογόνηση. Μέχρι τότε ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Το να επιτρέψεις σήμερα και να ακούσεις τις απόψεις των άλλων μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης. Μην γίνεσαι αμυντική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς τριγμούς στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι
Η κοινωνικοποίηση αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει ανταμοιβές για αυτό ανοίξου περισσότερο, δέξου διαφορετικές απόψεις και επίτρεψε να μπούνε νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Απόφυγε στιγμές έντασης στα εργασιακά και μη μεγαλώνεις το άγχος σου. Οι δραστηριότητες και οι διαδικασίες σκέψης που σε αποστραγγίζουν στα εργασιακά, ίσως χρειαστούν μια δεύτερη ματιά και ανάλυση. Μην προκαλείς τη ζήλια του ερωτικού σου συντρόφου και δείξε υπευθυνότητα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με πρόσφατες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.Καρκίνος
Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου και οι επιδόσεις σου σε απασχολούν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μην γίνεσαι αυστηρή και τόσο απαιτητική με τον εαυτό σου. Με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο σε μια μικρή προκλητική όψη μπορείς να προσελκύσεις εμπειρίες που σε φέρνουν σε επαφή με τους φόβους για αλλαγή και απώλεια ελέγχου. Απόφυγε τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στον εργασιακό σου χώρο. Η θαλπωρή και η ζεστασιά του ερωτικού συντρόφου λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία και τη σχέση σας. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη μόνη, κάτι μέσα από τον εργασιακό χώρο σου αρχίζει να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Λέων
Ψάχνεις να ζήσεις και να μάθεις περισσότερα σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματός σου. Ίσως να νιώσεις αρκετή καταπίεση και άγχος στα εργασιακά για αυτό καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις με προγραμματισμό και μεθοδικότητα. Γίνε πιο τρυφερή με τον ερωτικό σύντροφό σου και δείξε του το πραγματικό σου ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια πρόσφατη γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να λάβεις κάποια νέα σχετικά με ένα κοινωνικό γεγονός ή μια στενή σχέση και η έμφαση δίνεται στην εξέταση του παρελθόντος με ένα διαφορετικό τρόπο. Η τάση σου να αναλύεις τα πάντα έστω κι αν δεν έχεις ακόμα όλες τις απαντήσεις, μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσεις πως σε ωφελεί ιδιαίτερα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να έχει ισορροπήσει μετά από πολύ προσπάθεια και αυτό σε βοηθά να νιώσεις ασφαλής και να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Ζυγός
Eίναι προτιμότερο να είσαι σε εγρήγορση για παιχνίδια εξουσίας και να τα αποφύγεις σήμερα και αύριο. Εκτός αν αισθάνεσαι ενστικτωδώς ότι τα επιχειρήματα θα σε οδηγήσουν σε κάτι παραγωγικό και δεν είναι απώλεια ή χάσιμο χρόνου. Μην αφήνεις το φόβο να σε κρατήσει πίσω από αποκαλύψεις και σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε διεκδικεί την αποκλειστικότητα και θέλει το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να μην απορρίπτεις προτάσεις φίλων για κοινωνικές δραστηριότητες.

Σκορπιός
Σκέψου πως η έντονη ανάγκη σου να τα κάνεις όλα σωστά, μπορεί τελικά να καταλήξει σε υπερβολική πίεση στον εαυτό σου. Χαλάρωσε λίγο και εμπιστεύσου τις ικανότητές σου. Θα μπορούσες επίσης να νιώσεις λίγο απογοητευμένη από τους άλλους που φαίνεται να εμποδίζουν ή να επιβραδύνουν τους ρυθμούς σου. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι τόσο από τις κινήσεις και τις απόψεις τους. Η βραδιά είναι ιδανική για τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ανταποκριθείς στο φλερτ που λαμβάνεις από τον εργασιακό σου χώρο χωρίς να διακινδυνεύσεις την εικόνα σου.

Τοξότης
Έχεις μια κάπως προσεκτική και συντηρητική σειρά όταν πρόκειται για τα χρήματα και τα υπάρχοντά σου και έχεις τις περισσότερες ανησυχίες για αυτούς τους τομείς το τελευταίο διάστημα. Δεν έχεις μάθει να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου κι αυτό σήμερα μπορεί να σου προκαλέσει νεύρα και εντάσεις. Προκλήσεις και δημιουργικές αναζητήσεις στα εργασιακά ανεβάζουν την ανάγκη σου για διάκριση και επιτυχία. Έντονα ρομαντικό και αισθησιακό το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ένα μοναδικό τρόπο να γίνεσαι ελκυστική και να ξεχωρίζεις.

Αιγόκερως
Η αίσθηση της υπερηφάνειας και η προστασία της ιδιωτικής σου ζωής είναι ισχυρή με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο για αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις με την απαιτούμενη μετριοπάθεια. Μπορεί να φοβάσαι την απώλεια σεβασμού αν δείξεις τα τρωτά σου σημεία όμως απελευθερώσου από την ένταση και το άγχος. Αν δεν αντιμετωπίσεις τους εσωτερικούς σου δαίμονες μπορεί να τους συναντάς σε διαφορετικό σχήμα ή μορφή κάθε φορά. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε σου παραδίδεται άνευ όρων ερωτικά και συναισθηματικά. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις και κατέκτησέ το.

Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σου για την εκμάθηση νέων πραγμάτων και εμπειριών είναι έντονη σήμερα. Προτίμησε να ασχοληθείς παρόλα αυτά με έργα τα οποία βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και μην ανοίγεις νέα μέτωπα. Με τον Πλούτωνα ισχυρό και προκλητικό σήμερα και αύριο είναι εύκολο να σταθεροποιηθούν κάποια σχέδιά σου αποφεύγοντας τις εντάσεις κυρίως στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Ιχθείς
Η υπερηφάνεια σου σήμερα ίσως δεν σου επιτρέψει να μιλήσεις για ένα πρόβλημα που σε απασχολεί ή μπορεί να υπάρξει μια συσσώρευση πίεσης και ένα ξέσπασμα που όμως μπορείς να αποφύγεις. Το σπάσιμο των στόχων σου στα εργασιακά σε μικρά μέρη θα σε οδηγήσει με περισσότερη ασφάλεια στους στόχους σου. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορείς να μοιραστείς μαζί του τα όσα σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σε βοηθά να απαλλαγείς από φαντάσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου