Έρωτας μετα: Η Λαμπρινή θυσιάζει τη ζωή της για τον ΑποστόληOι εξελίξεις της σειράς «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ» σοκάρουν.
Οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία και έτσι καθηλώνει το κοινό του, κάθε φορά. Tα δεδομένα  αλλάζουν  συνέχεια.
Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά».

Στα επόμενα επεισόδια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 76 και 77
Ο Αποστόλης έχει διεισδύσει πολύ στην έρευνα για τον εντοπισμό της Άννας και  χωρίς να σκέφτεται τον κίνδυνο για τη δική του ζωή είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει την Άννα και να κατα­φέρει να γυρίσει η γυναίκα σώα και ασφαλής στα παιδιά της.
Ο ίδιος, όμως, βρίσκεται στο πλευρό και του Χρήστου, ο οποίος καθημε­ρινά παλεύει να κρατήσει σε καλή ψυχολογία τα παιδιά τους. Έτσι, ο Αποστόλης αποφασί­ζει να πουλήσει το σπίτι του με σκοπό να βο­ηθήσει οικονομικά τον Χρήστο. Ο ίδιος, μάλι­στα, διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες πε­ριόδους της ζωής του προσωπικά, καθώς στο πλευρό του βρίσκεται η Λαμπρινή και η αγά­πη ανάμεσα τους είναι αμοιβαία και αληθινή. Μάλιστα, ο Αποστόλης αποφασίζει να της κά­νει πρόταση γάμου και εκείνη όλο χαρά δέχεται. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Αποστόλης είναι όλο και πιο κοντά στο να βρει στοιχεία που να ενοχοποιούν τόσο τη συμμορία όσο και να εντοπίσει πού κρύβουν την Άννα. Κάποιοι, όμως, ενοχλούνται πολύ από τη συμπεριφορά του και τη δράση του.
Έτσι, ο Σταύρος, διαπιστώνοντας πως κινδυνεύει από τις απο­καλύψεις του Αποστόλη, δίνει στον Θοδωρή εντολή να τον σκοτώσει προκειμένου να σω­πάσει για πάντα. Ο Θοδωρής στην αρχή αντι­δρά αλλά στη συνέχεια καταστρώνει δολοφο­νική επίθεση εναντίον του Αποστόλη. Τις επό­μενες μέρες, ο Θοδωρής τον παρακολουθεί, και με την πρώτη ευκαιρία του επιτίθεται για να τον σκοτώσει.erotas-meta-kostas-koklasΟ Σταύρος δίνει εντολή για ένα συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Αποστόλη. Ο Θοδωρής στήνει παγίδα θανάτου στον Αποστόλη έπειτα από εντολή του Σταύρου.  Ωστόσο όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει και η Λαμπρινή θυσιάζει τη ζωή της για τον Αποστόλη όταν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος επιχειρεί να τον σκοτώσει .
 Ο Σταύρος έχει αποδείξει πως είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένω να αποφύγει την καταδίκη και  να αποκαλυφθούν οι πράξεις του. Έτσι στα επόμενα επεισόδια βάζει σε εφαρμογή ακόμη ένα σχέδιο . Όλα ξεκινούν όταν ο Αποστόλης βρίσκει κάποια στοιχειά εναντίον του.  Η έρευνα του άντρα προκειμένου να εντοπίσει που βρίσκεται η Άννα συνεχίζεται και ο Σταύρος αποφασίζει να βάλει φρένο στον Αποστόλη.  Έτσι δίνει εντολή στον Θοδωρή να τον σκοτώσει. ο Θοδωρής οργανώνει τη δολοφονία αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχει αρχικώς σχεδιάσει.
 Πλησιάζει τον Αποστόλη και όταν είναι έτοιμος να του δώσει τη χαριστική βολή η Λαμπρινή μπαίνει μπροστά και θυσιάζεται για τον άντρα που την έχει κλέψει την καρδιά. Για τον Αποστόλη της. Βλέπει τον Θοδωρή και ακαριαία μπαίνει μπροστά προκειμένου να προστατεύσει τον Αποστόλη! Τελικά, ο Θοδωρής τραυματίζει τη γυναί­κα, η οποία σωριάζεται στο έδαφος σε μια λί­μνη αίματος μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Αποστόλη. Ο τελευταίος αμέσως καλεί ασθενοφόρο και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο… Οι γιατροί κάνουν τα πάντα προκειμένου να της δώσουν τις πρώτες βοήθει­ες και να φροντίσουν το τραύμα της…
  Η Λαμπρινή τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται νοσοκομείο, ενώ ο Θοδωρής καταφέρνει και το σκάει πριν τον συλλάβουν. Ο Αποστόλης είναι σοκαρισμένος αφενός γιατί κατάλαβε ότι στενεύουν τα όρια, και  συνειδητοποιεί πως η ζωή του όπως και των ανθρώπων που αγαπά βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο… και πως η συμμορία έχει βάλει στόχο τον ίδιο και  την Λαμπρινή που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.  
 Στο τέλος , την ίδια στιγμή, και ενώ ο Σταύρος μαθαίνει πως η απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη είχε απρόσμε­να αποτελέσματα, ο ίδιος καλεί τον Γιώργο και του λέει ότι θα του δώσει το όνομα ενός διε­φθαρμένου αστυνομικού με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Διαβάστε  τι θα ακολουθήσει στα παρακάτω επεισόδια 


ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Επεισόδιο 70-71-72-73-74-75-76-77Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου