Πάτρα: Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής των εργαζομένων του Δήμου, μέσω του Κοινωφελούς

Απορρίφθηκε το αίτημα της προσωρινής διαταγής που εκδικάστηκε το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα και αφορούσε τους εργαζομένους που απασχολούνται με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ στο Δήμο Πατρέων. Πλέον οι εργαζόμενοι προετοιμάζουν με τον συνηγόρό τους το επόμενο βήμα. Μάλιστα αναμένεται να μεταβούν το απόγευμα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για παράσταση διαμαρτυρίας, κατά την επίσκεψη του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.


O υπουργός Εργασίας μιλώντας στους δημοσιογράφους για αυτό το θέμα τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι με τους εργαζόμενους αυτούς, είναι συμβασιούχοι και κατά συνέπεια από την στιγμή που η σύμβαση τους λήγει απολύονται. Μιλάμε για 512 εργαζόμενους που πλέον μετα και την απόφαση του δικαστηρίου βρίσκονται στον αέρα.
Ο κ. Βρούτσης δίνει το παρών στην τελετή υπογραφής του Σύμφωνου Συνεργασίας REBRAIN GREECE, μεταξύ του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση Ιωάννη και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη Νεκτάριου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16:30, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32 & Αμερικής στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Θα ακολουθήσει ομιλία του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση Ιωάννη για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου