Ο παππούς μου ο Αϊ-Βασίλης - εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ο παππούς μου ο Αϊ-Βασίλης, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος
δεν είναι απλά ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο βιβλίο. Είναι μια συγκινητική και συνάμα αφυπνιστική ιστορία που πρέπει να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους, και η οποία φιλοτεχνεί μέσα από το κείμενο του παγκοσμίου φήμης Michael Morpurgo και τις καθηλωτικές εικόνες του ταλαντούχου Jim Field το πιο ε
πίκαιρο και σημαντικό εορταστικό μήνυμα για τις μέλλουσες γενιές.

Κάθε Χριστούγεννα, η Νίνα και η οικογένειά της διαβάζουν ένα γράμμα που της έγραψε ο παππούς της. Στο γράμμα του εύχεται από τα βάθη της καρδιάς του στη Νίνα να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο. Αναπολεί τις μέρες που πέρασαν μαζί στον κήπο του παίζοντας με βατραχάκια και φυτεύοντας σπόρους, όμως ο Παππούς ανησυχεί. Φοβάται πως όλα τα πράγματα που αγαπούν τόσο πολύ κινδυνεύουν και προτρέπει τη Νίνα να βοηθήσει ώστε να προστατευθούν. 

Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με την οικογένεια της ενήλικης πια Νίνας μαζεμένη γύρω από στολισμένο δέντρο, λειτουργεί ως αφορμή: το συναρπαστικό ταξίδι κρύβεται στα ορνιθοσκαλίσματα του Παππού, στις λέξεις, τις εικόνες και τα συναισθήματα που έχει κλείσει μέσα στο φάκελο. Στο πολυτιμότερο δώρο του προς την αγαπημένη του εγγονή: ένα δώρο φορτωμένο με ευχές, συμβουλές αλλά και προειδοποιήσεις, ώστε ο κύκλος της ζωής να συνεχιστεί αδιατάρακτος.Μια ιστορία γεμάτη αγάπη, με θέμα την προστασία του πλανήτη μας και το χτίσιμο ενός καλύτερου κόσμου. 

Πολυαγαπημένη μου Νίνα, αυτά τα Χριστούγεννα, σου στέλνω ένα γράμμα..

Κάθε Χριστούγεννα, η Νίνα και η οικογένειά της διαβάζουν ένα γράμμα που της έγραψε ο Παππούς της. Στο γράμμα του εύχεται από τα βάθη της καρδιάς του στη Νίνα να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο. Αναπολεί τις μέρες που πέρασαν μαζί στον κήπο του βρίσκοντας βατράχια και φυτεύοντας σπόρους, όμως ο Παππούς ανησυχεί πως όλα τα πράγματα που αγαπούν τόσο πολύ κινδυνεύουν και προτρέπει τη Νίνα να βοηθήσει ώστε να προστατευθούν.


Μια επίκαιρη ιστορία γεμάτη ελπίδα με θέμα την προστασία του πλανήτη μας, αλλά και το χτίσιμο ενός καλύτερου κόσμου για τις μέλλουσες γενιές.
Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Παπαδόπουλος 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου