Αρσέν και Φαντομά: Το μυστήριο του αδέσποτου σκυλάκου - εκδόσεις Παπαδόπουλος


Οι περιπέτειες των Αρσέν και Φαντομά είναι τόσο διασκεδαστικές και κυρίως  με τρομερό ενδιαφέρον που σε κρατούν σε συνεχή αγωνία. Οι περιγραφές είναι αστείες και οι διάλογοι των ζώων με ιδιαίτερο χιούμορ. Όλα αυτά συντελούν στη δημιουργία μιας ιστορίας που θα λατρέψουν οι μικροί αναγνώστες που τους αρέσουν οι ιστορίες μυστηρίου. Τέλος, στο πλευρό των διάσημων ντετέκτιβ επιστρέφει και η πολυβραβευμένη εικονογράφος Ναταλία Καπατσούλια, η οποία χάρη στα μοναδικά της σκίτσα της ενισχύει το σασπένς και την πλοκή στο Μυστήριο με το αδέσποτο σκυλακο.  Η εικονογράφηση σε διάφορα σημεία του κειμένου, δίνει τροφή για σκέψη και κάνει την ανάγνωση πιο ευχάριστη.
Τα παιδιά θα ευχαριστηθούν την περιπέτεια των ζώων και θα την απολαύσουν στο έπακρο


Άλλη μία τρομερά δύσκολη περιπέτεια περιμένει τον Αρσέν και την αδελφή του, τη Φαντομά. Η πιο δύσκολη από όλες! Πρέπει να βρουν έναν χαμένο σκυλάκο. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν τίποτα γι' αυτόν. Δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο. Δεν ξέρουν καν το όνομά του. Ο αδέσποτος σκύλος μπορεί να είναι οπουδήποτε. Μπορεί ακόμη και να κινδυνεύει... Γι' αυτό, φωνάζουν όλα τα ζωάκια της γειτονιάς. Αυτή τη φορά, όλοι θα γίνουν βοηθοί ντετέκτιβ!
Κι όλοι μαζί θα πουν:
Σκέψου, Αρσέν! Βάλε τα δυνατά σου!

Οι δύο πρωταγωνιστές είναι πραγματικοί, διάσημοι, κι αξιαγάπητοι! Έρχονται με νέες περιπέτειες πολύ χιούμορ και ανατροπές όπως είπαμε και πιο πάνω τα αστεία σκίτσα της Καπατσούλια

   
το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Παπαδόπουλος 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου