Ο λουλουδάκος - Πένυ Ραμαντάνη


Πριν λίγες μέρες έλαβα το βιβλίο Ο λουλουδακος Από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Ένα βιβλίο που μιλάει για τα ταξίδια για τα όνειρα ένα λουλούδι που θέλει να ταξιδέψει σε όλο το κόσμο.
πραγματικά ένιωθε την ανάγκη να ταξιδέψει αναρωτηθήκαμε πότε γιατί θέλουμε να ταξιδέψουμε; Γιατί νιώθουμε την ανάγκη να ταξιδεύουμε;"  


Για την εμπειρία

Για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για εξερεύνηση

Για να γνωρίσουμε νέες κουλτούρες

Για να ερωτευθούμε

Για να νιώσουμε ελεύθεροι 
Για όλα αυτά ταξιδεύουμε λοιπόν, για να τροφοδοτήσουμε την πείνα μας για το άγνωστο, για να γνωρίσουμε πραγματικότητες διαφορετικές από τη δική μας, για να χάσουμε, ψάξουμε και βρούμε τον εαυτό μας. Για να ερωτευθούμε, για να δούμε μέρη μακρινά, για να μάθουμε μια ξένη γλώσσα, για να κάνουμε νέους φίλους από κάθε γωνιά της γης, για να δούμε αξιοθέατα, να δοκιμάσουμε ντόπιες νοστιμιές και για να μαζέψουμε εμπειρίες που θα μας ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.


Εσύ γιατί ταξιδεύεις;


Ένα Λουλούδι αλλιώτικο από τα άλλα λουλούδια, ζει σ’ έναν πανέμορφο κήπο όμως έχει όνειρο να ταξιδέψει και να δει τον κόσμο. Εκτός από τον φίλο του το Δέντρο, κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει γιατί τα λουλούδια έχουν ρίζες κι είναι παράξενο να έχουν όνειρα.


Με τη βοήθεια των παιδιών ο Λουλουδάκος ξεκινά το ταξίδι του για τον κόσμο και την περιπέτεια, με εφόδια μόνο την πίστη του στο όνειρο και στη ζωή…

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις  Μιχάλη Σιδέρη
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου