Ο Μπένι Κι Η Μπάντα Του Δάσους από τις εκδόσεις ΨυχογιόςΜια εξαιρετική σειρά με μουσικά βιβλία για παιδιά τρέχουν οι εκδόσεις Ψυχογιός  
Ο  τελευταίος τίτλος της σειράς, Ο Μπένι Κι Η Μπάντα Του Δάσους


 Οι ιστορίες  είναι ευχάριστες, απλές, δίχως να υποτιμούν καθόλου τη σημασία του κειμένου αφήνοντας το βάρος στο “εφέ” του ήχου. Η εικονογράφηση και η ίδια η ιστορία παντρεύονται ιδανικά με τους ήχουςΈρχονται πεντακάθαρα στην επιλογή του παιδιού προσφέροντάς του ένα πολυτροπικό βιβλίο μέσα από μια συναρπαστική διάδραση και διέγερση τεχνών και αισθήσεων. Το θεωρώ ιδανικό ήδη από 2,5 ετών ενώ εντυπωσιάζει και μεγαλύτερα παιδιά (6-7 ετών). Αποτελεί ένα τέλειο ερέθισμα γνωριμίας με την  μουσική, τα είδη και έννοιες μουσικής. Με πρωταγωνιστή τον Μπενι ταξιδεύουμε σε μια διαφορετική κάθε φορά πτυχή της παγκόσμιας μουσικής. Θα το λατρέψετε!


Περίληψη βιβλίουΟ Μπένι ο Ασβός ξέρει ότι µπορεί να γίνει σπουδαίος µουσικός, αν σταµατήσουν να τον ενοχλούν οι σαµατατζήδες γείτονές του. Αλλά µετά έχει µια ιδέα: τι θα γίνει αν ενώσει όλους αυτούς τους διαφορετικούς ήχους; Ήρθε η ώρα να φτιάξει την πιο καταπληκτική, την πιο αξεπέραστη µπάντα του δάσους!
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου