Η Κατ Γουλφ ερευνά - Εκδόσεις Μεταίχμιο


Την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός μας τα χάλασε με τις καταιγίδες και τις μπόρες οπότε καθίσαμε στο σπίτι μας και αφήσαμε λίγο τις θάλασσες και τις παραλίες.


Μεσημεράκι στο σπίτι και πιάνω στα χέρια μου το νέο βιβλίο της Λόρεν Σεντ Τζον από τις εκδόσεις μεταίχμιο


Κλασική αφήγηση με μοντέρνες πινελιές, λεξιλόγιο πλούσιο, άφθονο μυστήριο,


Γραμμένο με άνεση, γρήγορη πλοκή ωραία γλώσσα


Το βιβλίο ανταποκρίνεται σε παιδιά άνω των 10 ετών αλλά και εγώ που είμαι 30 μια χαρά το διάβασα και το ευχαριστήθηκα.


Ενα βιβλίο περιπέτειας και μυστηρίου που διαβάζεται χωρις σταματημο. Η Κατ Γουλφ λατρεύει το καινούριο της σπίτι στο ειδυλλιακό Μπλούμπελ Μπέι, όπου μετακόμισε μαζί με τη μητέρα της που είναι κτηνίατρος – ειδικά αφού σ’ αυτό ζει και μία αγριόγατα. Όταν όμως, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, στήνει τη δική της επιχείρηση φύλαξης κατοικίδιων, η Κατ ανακαλύπτει ότι πίσω από το αψεγάδιαστο πρόσωπο της πόλης κρύβονται σκοτεινά και επικίνδυνα μυστικά.

Ο άνδρας που της εμπιστεύτηκε το κατοικίδιό του εξαφανίζεται από το αρχοντικό του και η Κατ στρέφεται για βοήθεια στην καινούρια της φίλη, τη Χάρπερ Λαμπ. Η εξιχνίαση του μυστηρίου, που αρχίζει ως ένας τρόπος να περάσουν ευχάριστα τις διακοπές τους, γρήγορα θα αποδειχτεί επικίνδυνη για τις ζωές των δύο κοριτσιών, αφού η υπόθεση έχει να κάνει με έναν Ρώσο διπλό πράκτορα και την απόπειρα δολοφονίας του υπουργού Άμυνας.


σας το προτείνω


Θα το βρείτε στις εκδόσεις μεταίχμιοΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου