Καλοκαιρινά παιχνίδια - για παιδιά που ετοιμάζονται για τη ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - Εκδόσεις Μεταίχμιο


Τι να τα κάνεις τα παιδιά όταν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού βαριούνται και όταν δεν μπορείς να βρίσκεσαι συνέχεια στη θάλασσα κάπως πρέπει να περάσουμε το μεσημέρι μας ή και το απόγευμα μέχρι να πέσει ο ήλιος ώστε να μπορέσουμε να βγούμε καμιά βόλτα αργά το απόγευμα.

Το βιβλίο που πήραμε στα χέρια μας είναι καλοκαιρινά παιχνίδια για τα παιδιά που ετοιμάζονται για την Έκτη Δημοτικού.

Οι δραστηριότητες αλλά και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο βιβλίο έχουν μια σχετική διαβάθμιση ως προς τις απαιτήσεις ή το βαθμό δυσκολίας τους, και με αυτή τη λογική το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 11 ετών και πάνω.
Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο βιβλίο με πολύ καλή αισθητική και πλούσιο περιεχόμενο. Τα παιδιά μαθαίνουν τους χρόνους, πολλά προβλήματα,ποιες είναι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας , τους βυζαντινούς αυτοκράτορες.


Μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πλούσιο εικονογραφικό υλικό για τα παιδιά που τέλειωσαν τη Ε΄ Δημοτικού

Οι ενότητες είναι ενότητες ξανά θυμούνται πράγματα που έκαναν μέσα στην σχολική χρονιά

Μαθαίνουν και ασκούν κριτική ικανότητα και περνούν ευχάριστες ώρες με εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως κουίζ λαβύρινθους.Ψάρεψε, κολύµπησε στα γαλανά νερά, παίξε µε τα πλάσµατα του βυθού, µάθε για τα προβλήµατά τους, και θυµήσου όλα όσα διδάχτηκες στην Ε΄ Δηµοτικού.


Ο αστερίας θα σε ξεναγήσει στον βυθό και θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις το ταξίδι της σχολικής σου ζωής µε περισσότερες γνώσεις!


Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου