Ο νέος οικολογικός ανοξείδωτος θερμός από την lifegreen

To καλοκαίρι ήρθε για τα καλά και πλέον χρειαζόμαστε περισσότερη ενυδάτωση  . Όλο το χειμώνα ήμουν με απλό παγούρι ή με το ποτήρι θερμό που μου κρατούσε ζεστό το τσάι μου. Τώρα λόγω εποχής χρειάζομαι κρύο νερό που να μπορώ να το διατηρήσω αρκετή ώρα κρύο ακόμη και στο γραφείο μου. Σας έχω πει ότι αν με μια εταιρεία είμαι ευχαριστημένη ,δεν την αλλάζω. Την lifegreen την γνώρισα πριν 3 χρόνια περίπου και από τότε όλα μου τα προϊόντα είναι ecolife. Σας έχω ξαναμιλήσει για τα προϊόντα τους εδώ και εδώ και εδώ και εδώ


Ο νέος μου ανοξείδωτος οικολογικός θερμός είναι στα χέρια μου και θα μου συντροφεύει όλο το καλοκαίρι. Πλέον τον έχω σε υπέροχο χρώμα είναι ενός λίτρου και είναι πολύ μοντέρνος.
Έχει διπλά τοιχώματα για κρύα και ζεστά ροφήματα

  • Διατηρούν το νερό ή τα ροφήματά σας στη θερμοκρασία που θέλετε (κρύα ή ζεστά), για πολλές ώρες.
  • Ιδανικά για το γραφείο, το αυτοκίνητο, την παραλία, τα ταξίδια.
  • Κάνετε οικονομία, δε χρειάζεται να αγοράζετε συνέχεια εμφιαλωμένο νερό. Γεμίστε το άφοβα όσες φορές θέλετε.
  • Διευκολύνεστε, αφού μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας κρύα ή ζεστά ροφήματα .
  • Στυλάτο & οικολογικό, κατάλληλο για την παραλία, την εκδρομή, το γραφείο.
  • BPA FREE
  • Δε σπάει 

1) O σημαντικότερος λόγος για να πείτε ‘ναι’ στα ανοξείδωτα παγουράκια είναι το υγιεινό τους υλικό & η μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Καθότι δεν σπάνε εάν πέσουν κάτω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα κοινά παγούρια.
2) Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το πλέον υγιεινό & ασφαλές υλικό, καθώς δεν περιέχει Δισφαινόλη & καρκινογόνες ουσίες, όπως συμβαίνει με κάποια κακής ποιότητας πλαστικά ή αλουμινένια δοχεία. Επιπλέον το ανοξείδωτο ατσάλι δε συγκεντρώνει βακτήρια, ακόμη και αν γρατζουνιστεί. Μη ξεχνάμε ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή υλικού για κατασκευή νοσοκομειακών εξαρτημάτων & ειδών κουζίνας.

Διαστάσεις cm (ΎψοςxΒάση): 30.00cm x 8,00cm
Βάρος με καπάκι: 450gr
Στόμιο Φ: 3,45 cm
- Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά.
Το θερμό θα το βρείτε στην εταιρεία lifegreen
και συγκεκριμένα θα βρείτε και το υπέροχο αντίστοιχο κόκκινο  χρώμα 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου