Πίκο και Λόλα - Η εφεύρεση

Μια από τις αγαπημένες σειρές του μεγάλου μου γιου είναι τα βιβλία της σειράς Πίκο και Λόλα! Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και η Λίνα Σωτηροπούλου κυκλοφόρησαν πρόσφατα νέες υπέροχες ιστορίες με δυο γλυκά ζωάκια να κρατούν συντροφιά τα μικρά μας ζουζούνια, τα ήσυχα απογεύματα που περνάμε παρέα στο σπίτι!  
Τα βιβλία είναι Μια σειρά με διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος. Πρωταγωνιστές του ο Πίκο και η Λόλα, δύο δδιαφορετικοί αλλά αχώριστοι φίλοι, που με τις περιπέτειες τους βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν πρώτες έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.
Από μια ιδέα μπορεί να προκύψει μια εφεύρεση. Η Λόλα, φυσικά, ιδέες έχει πολλές. Αποφασίζει λοιπόν να φτιάξει μια εφεύρεση για να δημιουργήσει τα δικά της σούπερ τέλεια και μοναδικά γλυκά. Άλλωστε, αν όλοι ακολουθούσαν τις συνταγές, τίποτα καινούριο δε θα φτιαχνόταν, έτσι δεν είναι;Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μεταίχμιο και θα βρείτε και τους υπόλοιπους υπέροχους τίτλους


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου