θέλεις να γνωρίσεις την κρέμα προσώπου μου;

Από μικρή ηλικία πρόσεχα το πρόσωπο μου. Πάντα ήταν καθαρό. Δεν βάφτηκα ποτέ και ούτε έβαζα χωρίς λόγο κρέμες. Πάντα καθάριζα με ένα καλό καθαριστικό ή ένα καλό απολεπιστικό
 στο πρόσωπο μου ώστε να φεύγουν τα νεκρά κύτταρα.  
Η καθημερινή περιποίηση γίνεται συνήθεια από μικρή ηλικία  που εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες του προσώπου μου.
Όσες γυναίκες καθαρίζουν πρωί και βράδυ το πρόσωπό τους έχουν πιο λαμπερή επιδερμίδα, η οποία, φυσικά, απορροφά άψογα οποιοδήποτε προϊόν και αντιστέκεται στα σημάδια γήρανσης.
Μετά τα 30 όμως ξεκίνησα να ψάχνω καλύτερα το θέμα με τις κρέμες και ειδικά τις ενυδατικές. Το πρόσωπο μου δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα, αλλά για να μην αποκτήσω στο μέλλον, ή για να το πω καλύτερα για να καθυστέρησω τα σημάδια του χρόνου ξεκίνησα με μια απλή ενυδατική κρέμα προσώπου.
Η νέα κρέμα που απέκτησα πρόσφατα είναι 24ώρου Ενυδατική Κρέμα Προσώπου
Βιολογικό Ελαιόλαδο | Φραγκόσυκο & Μέλι
για Κανονικές & Ξηρές Επιδερμίδες από την εταιρεία messinian spa

Ενυδατική κρέμα προσώπου με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, πρωτεΐνες μελιού με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές  ιδιότητες και φραγκόσυκο το οποίο καταπραΰνει, ενυδατώνει βαθιά και με διάρκεια.

Με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, πανθενόλη με ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες.

Με δεύτερης γενιάς, μακράς διάρκειας παράγοντα ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Αντιδιαστέλλεται προς τα προηγούμενης (πρώτης) γενιάς ενυδατικά μέσα κατά το ότι συντηρεί επί μεγάλο χρονικό διάστημα την ενυδάτωση την οποία προσδίδει και κατά το ότι η ενυδάτωση που εξασκεί κατευθύνεται στο εσωτερικό των κυττάρων. Με εκχύλισμα ρίζας imperata cylindrica, φυτό που επιβιώνει κάτω από ακραίες συνθήκες ξηρότητας και αλμύρας, χάρη στην ικανότητά του να εγκλωβίζει στο εσωτερικό των κυττάρων του το ελάχιστο νερό που τίθεται στη διάθεσή του και, χάρη σε αυτό, να ζει.

Με εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και χαμομηλιού με ενυδατικές, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Με πρωτεΐνες σιταριού, καλέντουλα, αλλαντοΐνη για βαθιά περιποίηση, προστασία και θρέψη.

Μην αμελείτε την περιποίηση του προσώπου σας 
Ένα πρόσωπο για να είναι όμορφο και υγιές χρειάζεται καθημερινά φροντίδα και προστασία.

Τα βήματα είναι απλά και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά της μέρας σου για να τα εφαρμόσεις.

Αν είσαι σχολαστική και δεν εφαρμόζεις τα προϊόντα ομορφιάς μία στο τόσο, τότε σίγουρα θα έχεις μόνιμα ένα λαμπερό πρόσωπο.

Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου