Το αγγελάκι που είχε χάσει το χαμόγελό του από τις εκδόσεις Σιδέρη

 Το αγγελάκι που είχε χάσει το χαμόγελό του από τις εκδόσεις Σιδέρη

Μια πάνω και μια κάτω.
Αυτή είναι η ζωή μας.
Εκεί που πιστεύεις πως τα έχεις βρει όλα,τα έχεις βάλει σε τάξη και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις μία πορεία, ξαφνικά όλα αλλάζουν. Ανατρέπονται και σαστίζεις.
Κοιτάς γύρω σου και ψάχνεις να βρεις την ομορφιά που πριν λίγο κρατούσες στα χέρια σου.
Αναρωτιέσαι που κρύφτηκε.
Κι ύστερα...όταν πια νομίζεις πως χάθηκαν όλα συμβαίνει κάτι σχεδόν μαγικό και τα πάντα ξαναφτιάχνονται ίσως πιο όμορφα από πριν.Μετά από αμέτρητο πόνο και θλίψη έρχεται ένας ουρανός γαλήνης και αγάπης να σκεπάσει την τρομαγμένη καρδιά σου.

Γι αυτό σου λέω,να παλεύεις,να μην απελπίζεσαι ποτέ.

Γιατί όλα θα έρθουν κάποια μέρα όπως πρέπει.Φτάνει να έχεις πίστη γιατί είναι αυτή που γεννά την ελπίδα και υπομονή γιατί είναι εκείνη που θα φέρει ότι αξίζει.
Αγάπη: Είναι υπομονή, ελπίδα, πίστη, ανεκτικότητα. Να υπομένεις τον άλλον, να ελπίζεις ότι θα γίνει καλύτερος, να πιστεύεις ότι θα γίνει καλύτερος, 

Το μικρό αγγελάκι ήταν διαφορετικό από τα άλλα, καθώς δεν μπορούσε να πετάξει, δεν μπορούσε να βοηθήσει και να προσφέρει στους ανθρώπους. Η απογοήτευση και η ματαίωση κυριαρχούσαν μέσα του. Όλα τού φαίνονταν δύσκολα, χωρίς νόημα. Μέχρι… μέχρι τη στιγμή που τέσσερα γραμματάκια τού άλλαξαν τη ζωή.

Μια μικρή ιστορία, για μικρά και μεγάλα παιδιά, που μας μαθαίνει να αγαπάμε τον εαυτό μας, να έχουμε θετική σκέψη και να δίνουμε αξία στην κάθε στιγμή μας. Ένα μικρό βιβλίο για τέσσερις μεγάλες λέξεις, την ΠΙΣΤΗ, την ΕΛΠΙΔΑ, την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και την ΥΠΟΜΟΝΗ.

Το παραμύθι θα το βρείτε στις εκδόσεις Μιχάλη ΣιδέρηΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου