Ιστορίες με τη Λιλίκα – Gilbert Delahaye από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Την Λιλίκα δεν την θυμάμαι, μα όταν ρώτησα την μητέρα μου αν την θυμάται μου είπε ότι περίπου 50 χρόνια πριν ήταν η αγαπημένη τους ηρωίδα. όλα τα κορίτσια της εποχής την διάβαζαν.Ένα γλυκό κορίτσι με μία νοσταλγική εικονογράφηση, τους ξεναγούσε σε όμορφες και αθώες ιστορίες

Σχεδόν 60 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ιστορίας της στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, η Λιλίκα επιστρέφει σε μία συλλεκτική έκδοση!

Η Λιλίκα είναι μία κλασική παιδική ηρωίδα, γνωστή και αγαπημένη σε πολλές γενιές! Η νοσταλγική εικονογράφηση σε συνδυασμό με τις ιστορίες της Λιλίκας, που είναι οικείες στα παιδιά, χαρίζουν στο βιβλίο μία μοναδική διαχρονικότητα. 


Όπως αναφέρει και το σημείωμα του εκδότη στο βιβλίο «η νοσταλγική αυτή έκδοση θα συγκινήσει τους σημερινούς γονείς, που έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στα δικά τους παιδιά τις περιπέτειες της μικρής Λιλίκας».
Το βιβλίο,
με σκληρό εξώφυλλο, περιλαμβάνει τρεις ιστορίες (η Λιλίκα στη θάλασσα, η Λιλίκα μαθαίνει χορό, η Λιλίκα μαθαίνει ποδήλατο) και εκτός από ιδανική επιλογή για δώρο, είναι μία εξαιρετική αφορμή για συζήτηση της παιδικής ηλικίας των ενηλίκων με τα σημερινά παιδιά.Πλησιάζει το Πάσχα και σίγουρα μια καλή επιλογή για τα βαφτιστήρια σας θα το χαιρόταν πολύ
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου