Μαθαίνουμε την προπαίδεια με τη Ρενάτα και με το γιο μου

O γιος μου είναι κοντά στα 6. Hδη έχουμε ξεκινήσει να μαθαίνουμε την πρόσθεση και την αφαίρεση
Όμως επειδή θέλουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω ξεκινήσαμε και την προπαίδεια με ένα πολύ διασκεδαστικό τρόπο. Επειδή δεν θέλω να του φανεί δύσκολη και να τη βαρεθεί ξεκινήσαμε με ένα  μοναδικό τρόπο εκμάθησης την προπαίδεια μέσα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι γρίφων και μία συναρπαστική ιστορία γεμάτη περιπέτεια.
Το βιβλίο που έχουμε στα χέρια μας είναι Μαθαίνουμε την προπαίδεια με τη Ρενάτα


Είναι ένα βιβλίο εκμάθησης προπαίδειας με:οπτική
αποτύπωση
Το παιδί αποτυπώνει οπτικά το αποτέλεσμα,

Το παιδί ακούει το αποτέλεσμα
Γενικά είναι ενα παιχνίδι, γρίφων που το παιδί παίζει τον κάθε συνδυασμό της προπαίδειας
Στο τελος το παιδί ανταμείβεται σταδιακά με επαυξημένη πραγματικότηταΦυσικά μιλάμε για την ελληνική εταιρεία bitar, με υπερηφάνεια και υπευθυνότητα,που παρουσιάζει το δέκατο βιβλίο της εκπαιδευτικής σειράς “Livebooks – Τα βιβλία που ζωντανεύουν”, με θέμα την προπαίδεια.
Πραγματικά απίθανα!!
Εμείς πάντως ενθουσιαστήκαμε!
"...Το βιβλίο της προπαίδειας προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία μάθησης και παιχνιδιού. Καταρχάς, διότι επαυξάνει τα οφέλη του παραδοσιακού βιβλίου μέσα από την τεχνολογία (AR) που ζωντανεύει τρισδιάστατα τους ήρωες στις οθόνες, με τους οποίους μπορείτε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα εξασκεί τις γνωστικές δεξιότητες των παιδιών μέσα από ένα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο παιχνίδι διαβαθμισμένης δυσκολίας. Επομένως τα παιδιά, χωρίς να το καταλαβαίνουν και χωρίς πίεση, παίζουν και ασχολούνται με το βιβλίο και την εκπαιδευτική εφαρμογή που το συνοδεύει, μαθαίνοντας την προπαίδεια, που ομολογουμένως είναι ένα δύσκολο αντικείμενο και απασχολεί πολύ τους γονείς και τους δασκάλους. Τέλος, το βιβλίο περιλαμβάνει τους πίνακες της προπαίδειας με τη σειρά όπως τη διδάσκονται τα παιδιά από τη Β’ δημοτικού και έπειτα, ενισχυμένους με κόλπα και συμβουλές που κάνουν την απομνημόνευσή της πιο εύκολη...."

Τέλος, μπορείτε να εκτυπώσετε την προπαίδεια δωρεάν, από το site των livebooks! 
Είναι σαφές ότι η τεχνολογία μπορεί να εξυπηρετήσει και να δημιουργήσει φιλαγνωσία !!
Πόσο τέλειο είναι να μαθαίνεις βλέποντας μπροστά σου αυτά που διαβάζεις!!
Υποστηρίζουμε κάθε ελληνική καινοτομία και τα παραγγέλνουμε εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα τους, live books καθώς και στη σελίδα τους στο facebook.


επίσης χαίρομαι που αυτή η καινοτομια ξεκίνησε από τη ΘεσσαλονίκηΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου