Μαθαίνω τα γράμματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα βιβλίο εκμάθησης γραφής & ανάγνωσης, με επαυξημένη πραγματικότητα

πριν λίγο καιρό σας είχα δείξει  τα βιβλία που ζωντανεύουν με την τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR),
Η ελληνική εταιρία bitar κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο βιβλίο της σειράς “Livebooks- Τα βιβλία που ζωντανεύουν” με τίτλο “Μαθαίνω τα γράμματα με τη Ρενάτα”.Ένας καινούριος ήρωας μας συστήνεται -μια όμορφη γάτα, η Ρενάτα- η οποία ξεκινάει ένα παράξενο ταξίδι μαζεύοντας γράμματα και λέξεις από το βιβλίο της Ά Δημοτικού.

Μην το χάσετε! Το καινούριο βιβλίο της σειράς συνδυάζει μοναδικά την τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR), με την εξαιρετική εικονογράφηση καθώς και τη ρυθμική γραφή και όλα αυτά με τη γνωστή ποιότητα που εγγυάται η bitar. Αυτό το απίθανο βιβλίο θα αλλάξει τον τρόπο που μαθαίνουν τα παιδιά το ελληνικό αλφάβητο.  Διαδραστικά βιβλία εικονικής πραγματικότητας!!! Πραγματικά απίθανα!!


Με τη βοήθεια της Επαυξημένης Πραγματικότητας μπορείτε να δείτε τα γράμματα σε 3D, με τον σωστό καθοδηγούμενο τρόπο γραφής τους καθώς και να ακούσετε την ονομασία και τον ήχο τους. Σημαδεύοντας το εξώφυλλο μπορείτε να βγείτε ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με τη Ρενάτα καθώς και να γράψετε ένα αστείο κείμενο, ώστε να γίνει ένα “3D πανό”, για να βγείτε φωτογραφία και με αυτό.


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Με προορισμό το μεγάλο παλάτι, η Ρενάτα ξεκινάει μία απίθανη
περιπέτεια μαζεύοντας γράμματα και θαύματα σε όλη τη διαδρομή!
Ένας ξέφρενος χορός, ένα ρυθμικό παραμύθι και ένα παιχνίδι γραμμάτων και λέξεων, ξεδιπλώνονται έντεχνα μέσα στο βιβλίο. Με λέξεις από το βιβλίο της Ά δημοτικού και μέσα από την εξαιρετική εικονογράφηση, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου. Επίσης, μαθαίνουν τον σωστό τρόπο γραφής τους, μπορούν να ακούσουν την ονομασία αλλά και τη φωνή του κάθε γράμματος, παίζοντας και διασκεδάζοντας. Ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο εργαλείο για γονείς και δασκάλους αλλά ταυτόχρονα ένα απίθανο παιχνίδι για τα παιδιά!
Μπορείτε πάρα πολύ απλά να κατεβάσετε από το κινητό σας τηλέφωνο ή το ταμπλετ μέσω Play Store την εφαρμογή που αντιστοιχεί στο βιβλίο που έχετε επιλέξει και …. Οι εικόνες ολοζώντανες  μπροστά σας!!


Αυτά τα καταπληκτικά βιβλία είναι ελληνική καινοτομία!!! Τα πρώτα βιβλία εικονικής πραγματικότητας (virtual reality) και επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη

Σίγουρα τέτοια βιβλία πρέπει να υπάρχουν στη βιβλιοθήκη σας.

Θα τα βρείτε διαθέσιμα στο site τους  livebooks


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου