Γιατί επέλεξα τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού μου να είναι από την εταιρεία Babycool.gr

Σε λίγες εβδομάδες θα φέρω στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι μας.  Παρόλο που είναι αγόρι και έχω κρατήσει όλη τη γκαρνταρόμπα του πρώτου γιου μου, ήθελα κάποια πράγματα να αγοράσω μιας και οι εποχές δεν ταιριάζουν. Βλέπετε καλοκαίρι ο μεγάλος μου, και φθινόπωρο το δεύτερο μπεμπάκι. 
Επέλεξα την εταιρεία babycool.grαυτή τη φορά για τα πρώτα φορμάκια του, τα ήθελα να είναι καλής ποιότητας να έχουν τέλεια εφαρμογή , να είναι καλό το ύφασμα και γενικός έχω παρατηρήσει ότι τα φθηνά ρούχα καταστρέφονται εύκολα. H εταιρεία babycool.gr τα ρούχα τα προμηθεύεται από την Αγγλία και οι τιμές του είναι πολύ προσιτές


Πέρα από την καλαισθησία και το γούστο, όταν διαλέγουμε ρούχα για τα παιδιά θα πρέπει να προσέχουμε και άλλα πράγματα τα οποία είναι βασικά για την άνεση τους αλλά και για το πορτοφόλι μας!
Γιατί τα παιδικά ρούχα πρέπει να έχουν καλή ποιότητα;

1. Γιατί τα ποιοτικότερα ρούχα έχουν καλύτερη εφαρμογή
Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να αγοράζουμε ρούχα που να τους εφαρμόζουν σωστά. Δεν πρέπει τα ρούχα να τα  στενεύουν ή να τους προκαλούν αίσθηση δυσφορίας και εκνευρισμό, ούτε να τα τα εμποδίζουν στο βάδισμα, το τρέξιμο ή το παιχνίδι! Για παράδειγμα το παιδικό μπουφάν, θα πρέπει να έχει καλή εφαρμογή και να είναι από ανθεκτικό ύφασμα. Όταν το φοράει το παιδί, θα πρέπει να μπορεί να σηκώνει ψηλά τα χέρια του χωρίς δυσκολία.


2. Γιατί τα ποιοτικότερα ρούχα έχουν καλύτερα υφάσματα
Ακόμα και αν δεν έχουμε παρατηρήσει κάποια αλλεργία στο παιδί είναι πολύ καλό να επιλέγουμε να του πάρουμε ρούχα τα οποία είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υφάσματα. Έτσι θα ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να δημιουργηθούν  ερεθισμοί στο παιδί ή κάποια αλλεργική αντίδραση.

3. Γιατί τα φθηνά ρούχα, είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να καταστρέφονται εύκολα
Όλες οι γνωστές αλυσίδες με φθηνά ρούχα έχουν πλάνο να παράγουν ρούχα που δεν είναι καλής ποιότητας, απλά και μόνο γιατί θέλουν οι καταναλωτές να αγοράζουν μεγάλες ποσότητες σε πιο τακτά διαστήματα. Όταν ένα ρούχο χαλάει εύκολα, τότε ο καταναλωτής θα τρέξει να αγοράσει ένα αντίστοιχο σε πολύ χαμηλή τιμή, παρόλο που ξέρει πως δεν θα "αντέξει" πολύ.

4. Γιατί τα ποιοτικά ρούχα σέβονται το περιβάλλον
Τα φορμακια που έχω στα χέρια μου  είναι η πιο αγνή και φυσική σειρά ρούχων για το μωρό σαs.Τα ρούχα της σειράς κατασκευάζονται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, χημικών ή τοξικών βαφών και σέβονται το περιβάλλον. Επίσης «χαϊδεύουν» την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών σας και δεν προκαλούν αλλεργίες.
Οι φυσικές τους ίνες βοηθούν στην αναπνοή του σώματος του μωρού σας και το διατηρούν στεγνό, προσφέροντας παράλληλα μία φυσική προστασία.

5. Γιατί τα ποιοτικά ρούχα διατηρούνται περισσότερο
Η κουβέρτα είναι μια ζεστή αγκαλιά, αλλά και τα φορμακια , προσφέρουν μία ευχάριστη, μεταξένια, αίσθηση στην αφή και είναι πολύ άνετα. Οι φυσικές ιδιότητές τους διατηρούνται ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα, χωρίς άλλη ιδιαίτερη φροντίδα.

Εκτός αυτού επέλεξα τις πρώτες καλτσουλες του μωρού να είναι από την εταιρεία babycool.gr αλλά και τα παπουτσάκια αγκαλιάς για νεογέννητο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου