Διαβάσαμε τη πριγκίππισα με την μαύρη μάσκα από τις εκδόσεις Διόπτρα


Μπορεί να μην έχω κορίτσια αλλά εγώ είμαι κορίτσι και μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες με τις πριγκίπισσες

Γιατί και οι μαμάδες έχουν ψυχή


Πριν λίγες ημέρες στη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου έπεσε το μάτι μου σε μια σειρά βιβλίων με την πριγκίπισσα και την μαύρη μάσκα από τις εκδόσεις Διόπτρα

Δεν χρειαζόταν και πολύ σκέψη, κατευθείαν τα πήρα, ένα μεσημέρι ήταν αρκετό για να αγαπήσω την ηρωίδα


 Η Πριγκίπισσα Μανόλια απολαμβάνει τη ζεστή σοκολάτα της παρέα με τη Δούκισσα Περουκίνοφ, όταν ξαφνικά… Ντριν, ντριν: ο τερατοσυναγερμός!

Όποτε εμφανίζεται κάποιος κίνδυνος, η Πριγκίπισσα Μανόλια αφήνει στην άκρη το ροζ φόρεμά της και τα γυάλινα γοβάκια της, φοράει τη μαύρη στολή της και μεταμορφώνεται.
Γιατί στην πραγματικότητα είναι…
Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ«Ένα βιβλίο που αποδεικνύει ότι οι πριγκίπισσες δεν χρειάζεται να φοράνε πάντα ροζ!»

Σε όλα τα κοριτσάκια αρέσουν οι πριγκίπισσες, το ροζ χρώμα, τα ωραία φουσκωτά φουστάνια, είναι όμως όλες οι πριγκίπισσες ίδιες;

Σ αυτά τα 2 παραμυθάκια η ηρωίδα μας ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Είναι δυναμική, ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και τα καταφέρνει μόνη της. Τα ροζ φορεματάκια της είναι εκεί αλλά όταν κάποιος χρειαστεί τη βοήθειά της, φοράει αμέσως τη μαύρη μάσκα της και τη στολή της και τρέχει στο «καθήκον».


Οι δημιουργοί της, Shannon Hale και Dean Hale, λένε για τη σειρά βιβλίων «Η Πριγκίπισσα με τη Μαύρη Μάσκα»:

«Άλλοτε οι κόρες μας ντύνονται σαν πριγκίπισσες και προσποιούνται ότι διοργανώνουν δεξιώσεις και άλλοτε φορούν κάπες και προσποιούνται ότι πολεμούν με τέρατα. Θέλαμε, λοιπόν, να δημιουργήσουμε μια ηρωίδα που θα είχε όλες αυτές τις ιδιότητες!». Κάθε φορά λοιπόν που εμφανίζεται κάποιος κίνδυνος, η Πριγκίπισσα Μανόλια αφήνει στην άκρη το ροζ φόρεμά της και τα γυάλινα γοβάκια της, φοράει τη μαύρη στολή της και μεταμορφώνεται παρασύροντάς μας σε μια ακόμη περιπέτεια.Το διάβασα το λάτρεψατο αγάπησα και μπήκε στην λίστα με τα δικά μου αγαπημένα παραμύθια.


Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν οι τίτλοι


Η πριγκίπισσα με τη μαύρη μάσκα - Το άγρια λαγουδάκια

Η πριγκίπισσα με τη μαύρη μάσκα - Το τέλειο πάρτι

Η πριγκίπισσα με τη μαύρη μάσκα

θα τα βρείτε στις εκδόσεις διόπτρα
και σίγουρα θα τα λατρέψετε και εσείς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου