Ο Σαυρής κάνει πάρτυ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν έχεις αγόρι, σίγουρα θα έχει περάσει τη φάση με τους δεινόσαυρους. Είναι μια φάση της ζωής τους , που νομίζουν ότι οι δεινόσαυροι υπάρχουν και ειδικά όταν διαβάζεις κάποιο παραμύθι με αυτούς μετά σε ρωτάνε πράγματα περίεργα.
Εμείς πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν πολύ κολλημένοι με τους δεινόσαυρους, ώσπου του είπα ότι δεν υπάρχουν και ησυχάσαμε. Διαβάζουμε παραμύθια όμως και μας αρέσουν οι ιστορίες τους.

ένα τέτοιο βιβλίο είναι και αυτό που ήρθε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Ο μικρός δεινόσαυρος Σαυρής κάνει πάρτι για τα γενέθλιά του. Αφού αποχαιρετά τους καλεσμένους του, αρχίζει να ψάχνει το κατοικίδιό του – τη Λούσι, το πρωτόγονο κοριτσάκι. Τη βρίσκει να κρύβεται κάτω από την κουβέρτα της, μουρμουρίζοντας το τραγουδάκι των γενεθλίων. Ο Σαυρής κατασυγκινείται και ευχαριστεί τη Λούσι. Εκείνη όμως δε λέει να σταματήσει. Για μέρες ολόκληρες μουρμουρίζει το τραγουδάκι και κάθε φορά ακούγεται όλο και πιο λυπημένη… Μέχρι που ο Σαυρής καταλαβαίνει: H Λούσι θέλει το δικό της 
πάρτι γενεθλίων!  Κι έτσι, θα της οργανώσει το καλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ!Υπάρχουν 4 τίτλοι με τον φίλο μας τον Σαυρη, με ξεκαρδιστικές περιπέτειες
Θα τους βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο

Για τους φίλους μας που βρίσκονται Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Μαΐου, στις 6 μ.μ., μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη Γερμανίδα Ούτε Κράουζε, τη δημιουργό του Σαυρή, ενός σκανταλιάρη αλλά χαριτωμένου δεινόσαυρου, η οποία θα βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου (εγκαταστάσεις Helexpo), στον φιλόξενο χώρο της Παιδικής Γωνιάς, για να μας αφηγηθεί και να μας ζωγραφίσει τις συναρπαστικές περιπέτειες των ηρώων της. Πρόκειται για μια φρέσκια και ξεκαρδιστική σειρά για παιδιά από 4 ετών, με ευρηματικές ιστορίες όπου πρωταγωνιστούν ένα απίθανο, αρκετά ετερόκλητο αλλά απολαυστικό δίδυμο – ένας επτάχρονος ήρωας και το κατοικίδιό του. Μόνο που εδώ οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί: Ο μικρός δεινόσαυρος Σαυρής έχει για κατοικίδιο έναν προϊστορικό άνθρωπο! Η συγγραφέας και εικονογράφος Ούτε Κράουζε αφηγείται τις ιστορίες της με μπόλικο χιούμορ και πολλά κλεισίματα του ματιού, ανατρέποντας στερεότυπα.

Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ

Το βιβλίο όπως και άλλους τίτλους από τον αγαπημένο μας Σαυρή θα  βρείτε στις εκδόσεις ΜεταίχμιοΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου